WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No i do nas dotarło przeziębienie
Amelka psika, smarka i kaszle. Buuu...
Najgorsze jest to, że D ma w weekend popołudniowe zmiany i zawsze wtedy wyskakiwalysmy na basen czy do klubiku na tor przeszkód lub do tzw bawialnii i czas nam mijał. Teraz czeka mnie ewentualnie krótki spacer i do domuto będzie dluuugi weekend.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 19:31
-
Trzeci dzień z rzędu nie zrobiliśmy Piotrusiowi drzemki w ciagu dnia. Dzieki temu wypalily spacerki o fajnej porze. Śpi od godziny
Ale...
W okresie buntu dwulatka (histerii,rzucania i rzucania się) bez drzemki wizyta u fryzjera to masakra. Co sie działo...
Patryk Śpi of godziny. U siebie...Zobaczymy jak to(z tym ciężkim typem dziecia) będzie
Kciuki niezbędne -
nick nieaktualny
-
Kamcia kciuki.
Dziś Igi dał się usypiac M
Miałam gidzine dla siebie
U nas dziś była piękna pogoda zrobiłam chyba z 10 kilometrów na piechotę
Kurde zamówiłam kilka ciuszków z allegro bo nie mam w co ubrać Kosia na pogrzeb a idzie z nami jakoś pstrokate ubrania nie wypada więc półśpiochy grafitowe i czarny bodziaki bez napisu ale boję się że do środy nie dojdzie.
Jeszcze sama muszę poszukać w co się ubrać ale czarne spodnie i bluzkę jakieś mam więc dam radę.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Żabka
Oj bardzo współczuję sytuacji z córką, mam nadzieję że psycholog Wam pomoże i da się ją okiełznać.
Kamcia
Super że Patryk ma osobny pokój, będzie łatwiej z usypianiem czy wstawaniem w nocy.
U nas jak narazie Natalka śpi z nami w sypialni a później jej łóżeczko przeniesiemy do Antosia i mam nadzieję że nie będą się budzić nawzajem.
Natka
Zdrówka dla Amelki.
U nas też bunt dwulatka, Antoś potrafi zrobić histerię o byle co albo bez powodu. A jak tak krzyczy to nieraz nawet Natalka się boi i potrafi się rozpłakać. No ale w końcu kiedyś mu minie i oby jak najszybciej.
A Natalka grzeczna, ładnie je, dużo śpi a jak ma godziny aktywności to guga, śmieje się, gada do zabawek i jest przesłodka
-
Kamcia
Ostatnio jest mega moda na kule LOL. Dziewczynki w wieku ok 7-8lat szaleją na tym punkcie dosłownie. Ja nie ogarniam tego entuzjazmu ale szał na to jest.
Co do 3latka to można już pierwsze proste gry- super pamięć dla mniejszych dzieci, domino.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ja dla siostrzenicy 7 lat w wakacje kupiłam torebkę plus pomadka ochronna i jakieś gadżety do robienia biżuterii cieszyła się ogromnie całe wakacje z torebka chodziła.
3 latek to i duplo i olej do albo coś z czuczu serii maja mnóstwo. -
A zdjęcie cudne
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Nastepnym razem poznam ich preferencje
Dla niej wzielam pamietnik, mega zestaw olowkow i szablony do rysowania
Dla niego tez szablony (chlopiece) 2resoraki oraz takie puzzle do skrecania na śrubki...
Moglam zapytac o preferencje
Duplo wiem
Ale jakie maja...
Kasa poszła i tak
Dla sąsiadów -
nick nieaktualnyPozniej nadrobie wracamy z wroclawia .
Bylismy na zakupach od rana .
Zdazylam przeczytac post kamci.
Dla 7 latki.
- Dziennik weesja papierowa do zabawy w szkole na allegro sa po 15zl?
Werka sobie zazyczyla
-Kule lol?
Nawet dzis w sklepie meczyla o to ale sie nie dalam
- Ksiazka 1000 pomyslow jak zrobic cos z niczego tez na allegro kupilysmy z sasiadka 3szt bo corki nasze chcialy
Jak wroce to wysle ci zdjecie
- I reszte wiadomo wszystko co w sklepie
Dla 3 latka
- Auta rysoraki
- Klocki lego jak juz sie bawi
- Puzzle
A moze daj kase ?
Chyba ze nie akceptujecie takiego rozwiazania -
Zabko
W rodzinie dałabym kasę ale te dzieciaczki ucieszą się z namacalnych prezentów
A na urodzinowego torta idziemy jutro rano więc internetowe prezenty odpadają z tym lol to rozumiem jak dziecko zna i dostaje. A jeśli bylabym pierwsza?
Oj miałam dużo dylematów. Ponad godzinę w jednym sklepie...
Jako matka swoich inaczej bym patrzyla, inaczej bym kupowala znajac konkret zainteresowania dzieci no i kwestia co mają...
Torby prezentowe wielkiea z tego dzieci tez się cieszą
Kolorowo
"Duzo"
Zobaczymy
Dzieci nie kłamią hahahaha
Zwlaszcza ich miny przy pierwszym wrazeniu -
Kosiu ma dziś 7 miesięcy
Nyestety siedzimy w domu bo pogoda do d pada i zimno.
Za to wesoło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 13:51
Natka-matka wariatka :), żabka04, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
Haha bez zwrotów mówisz Kamcia co tam nabroil?