WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAjrin a kiedy bedziecie wiedziec?
Moj syn dorasta!
Odmowil dzis wziecia misiow ma takie dwie przytaluanki szmatki z rossmana, na droge wzial ze soba dwa auta pod zlobkiem po swojemu mowi ol nol i pokazuje auta ze nie zostawil w aucie cos tam po swojemu powiedzial i podal weronice zeby zabrala.
W zlobku podaje mu misie a on kiwa glowa ze nie chce mowie robus nie kochasz juz bibi? Macha glowa ze nie !
Poszedl bez placzu
-
Haha super brawo Robert.
U nas Igi za to pokochał misia i chodzi z nim wszędzie ostatnio nawet na salę zabaw zabrała i zjezdzal z nim.
Ale za to wczoraj wygonil matkę z łóżka i zasnął sam ją wyszłam z pokoju widział że wychodzę ale położył się i zasnął sam. Przyszedł do nas dopiero o 5 nad ranem. A wygonil mnie z łóżka po wielkiej histerii że on nie chce spać mam mu dalej czytać dodam była 22 i ponad godzinę mu czytałam już więc powiedziałam że nie musimy iść spać. To wygonil mnie a ja usiadłam obok później odsunelam się na puffe potem bliżej drzwi aż wyszłam. -
17 kwietnia będą listy więc wtedy się dowiemy.
żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka
Cudowne te Twoje dzieła !!! Woooo masz talent!!!
Brawo dla Roberta ! Rośnie chłopak
Nasza ma cała klikę misiów (głównie piesków) które bierze ze sobą jak gdzieś jedziemy
Ajrin
Trzymam kciuki A miejsce w przedszkolu
Mam nadzieje ze to będzie troszkę tańsze niż zlobek aktualnyzlwaszcza ze dojdzie Kosiu w żłobku...a on będzie w tym co teraz Igi?
żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah nowe przedszkole to 1/3 starego żłobka. Ale minus taki ze całe wakacje wolne. Kosiu będzie chodził tam gdzie Igus choć tu jeszcze nie przesadzone bo on jakieś szanse na państwowy ma ale chciała bym aby chłopaki mieli równy start więc raczej prywatny. No i Kosiu będzie do 2.5 lat w zlobku a później przedszkole.
-
nick nieaktualny
-
Zabko super
Dariah niestety nie mamy ale 2 tygodnie my 2 tygodnie babcie zostaje miesiąc i tu pewnie niania która i tak na czas choroby będziemy musieli mieć i czasem odbieranie.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki cioteczki.
Szkoda ze z daleka to takie ladne by najmniej mi sie nie podoba z bliska ale tez nie mam na tyle ozdob i nie moge zaslonic kleju tam gdzie go widac
Musze sie wybrac do pasmanteri:-)
Ajrin kurcze 2 mce to dlugo ale trzeba kombinowac.
Jesli dziadki sa chetni to nie widze problemu a nianie i tak musisz miec bo w razie chorob jednak jest potrzebna tyle ze ty majatek zostawisz na nia przy 8h/dziennie.
Jakos to bedzie a wierze ze jakos sie to wszystko sie ulozy w praniu.
-
No niestety 2 miesiące do tego ferie święta wszystkie mają jak szkoła wolne
-
nick nieaktualnyNo skzoda bo w panstwowych robia przedszkole na mc zastepcze wymieniaja sie dziecmi.
W prywatnych juz tak nie jest i musisz sobie radzic sama chyba ze maja dwie placowki jednego wlasciciela.
No trudno trzeba sie dostosowac jesli wybralas ta placowke.
Kamcia ty zapisalas piotrusia do przeszkola panstwowego? -
u nas rekrutacja rusza od dzisiaj
musze pozałatwiac papiery z pracy (ja i maz zaswiadczenie o zarudnieniu)
dzis wydrukowałam do wypełnienia
mam czas do 29.marca
ile zaswiadczenie o zatrudnieniu wazne?
i u nas tylko panstwowe jestw sumie dwa, ustawowo jest gwarancja miejsca dla trzylatka ale nie wiem jak u as w praktyce
no i odpieluchowanie (co w praktyce-znajoma mówiła-jeszcze poczatkowo da sie pominąc, jak np dziecko ma drzemki to i tak trafia do maluchów) -
nick nieaktualnyKamcia zaswiadczenie wazne 30Dni od daty wystawienia.
Ty ogarniaj to szybko czyt zaswiadczenia zeby sie nie okazalo pozniej czy data wplyniecia wnioaku sie liczy az zaraz sasiadki podpytam z ciekawosci.
Wysylaj nie patrz na nic.
Miedzy dziecmi zawsze inaczej i na plusWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 18:11