Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Anima u mnie też cukier nie zadowalajacy. W poniedziałek ide na badania powtórne, a potem do lekarza. W poprzedniej ciaży też miałam cukrzyce ciażowa i to w 5tc dowiedziałam się o niej.
To poprawka jest nas 4. Mowia ze w grupie razniej
-
Staraczka23 wrote:Z tymi zupami to wiecie roznie bo zalezy np ile kartofli sie da bo jak mniej to łapią za chleb, mój tata nie zje zadnej zupy z makaronem czy ryzem ale grochowka fasolowa itp to pochłonie
No to właśnie u mnie musi być pomidorowa z ryżem innej nie tknę, i z zup nienawidzę grzybowej, i czarniny i zup owocowych, -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Nie, na Karową idę w następny czwartek. Dzisiał byłam u diabetolożki, do której skierował mnie gin. Bardzo polecam, przyjmuje w MD Clinic na Siennej. Bardzo konkretna babka, do tego diabetolog kliniczny, więc w razie czego skieruje do szpitala. Wizyta kosztuje 160 zł, ale warto.
A czy Twój gin kazał Ci robić hemoglobinę glikowaną (HbA1c)? To jest takie badanie, które pokazuje stan cukrów z ostatnich trzech miesięcy, i jeśli jest w normie, to nie ma co się martwić, że coś zaszkodziło dziecku. Tak usłyszałam dzisiaj od lekarki.
Nie skierowal mnie na to. Dal na obciazenie, a ze poszedl na urlop to odrazu skoerowanie na Karowa. Moze tam.mi to zrobia??? Albo zrobie sama prywatnoe, jak myslisz?