Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja leżę i oglądam film na Polsacie zglodnialam i kisiel mąż mi zrobił
ja się nie myje miałam wymieniany pion rury i wodę i czeka nas mały remont łazienki i trzeba kupić wannę lub kabinę prysznicowa z brodzikiem a wy co macie w domu? I u nas stanęło na wannie bo tańsze
-
anulka20 wrote:Ja leżę i oglądam film na Polsacie zglodnialam i kisiel mąż mi zrobił
ja się nie myje miałam wymieniany pion rury i wodę i czeka nas mały remont łazienki i trzeba kupić wannę lub kabinę prysznicowa z brodzikiem a wy co macie w domu? I u nas stanęło na wannie bo tańsze
ja mam kabine bo mam małą łazienkę ale marzy mi się wanno-kabina
-
Angelaa wrote:ja też serfuje po sieci , oglądam wózki , ostatnio to moje ulubione zajęcie
a wy dziewczyny macie juz jakies wózeczki na oku? z jakieś firmy planujecie kupic? bo mi się podobaja wózki macarello może któras ma jakieś doświadczenia z tym wózkiem?
Wybór padł na polską firmę Riko model Nano
http://www.sportline.riko.pl/produkty/nano/Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 21:39
skabarka lubi tę wiadomość
-
Ja to pewnie dopiero się umyje jak dobrze pójdzie to w sobotę lub niedziele
bo tak będę dopiero miała łazienke gotowa a i tez oglądam wózki i podobają mi się w stylu retro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 21:39
-
mi sie podoba na razie sporo wózków
camarelo carera, riko nano, riko primo, lupo baby design :)wszystkie śliczne
my jesteśmy wysocy tak więc patrze też pod katem wysokości rączki, ale na razie tylko patrzę, oglądam opinie i sobie wyobrażam jak będe z nim wygladać
-
SweetCherryPie wrote:My na początku mieliśmy wybrany X-Lander XA, jednak po oględzinach okazało się, że gondola wózka jest bardzo mała.
Wybór padł na polską firmę Riko model Nano
http://www.sportline.riko.pl/produkty/nano/
ci powiem że całkiem fajny ten wózeczek , a jak cenowo wygląda , bo na stronie nie mogłam znaleźć -
A ja wózeczek kupię używany
Będę bardzo zadowolona jak znajdę w dobrym stanie 3w1 lub 2w1. A jeśli jeszcze byłby biało-beżowy albo biało-capuccino to już w ogóle byłabym przeszczęśliwa.
Lady Savage lubi tę wiadomość
-
Skabarka jestem, jestem, regularnie czytam:)
Jakoś tak mi dzisiaj zleciało. Wstałam o 10:30, zjadłam śniadanie, pojechałam do pracy po wypłatę, na wyniki hiv, do rodziców na kawę i do biblioteki. Później wróciłam do domu, zrobiłam obiad i zaległam przed tv.
Angelaa ja idę w poniedziałek na wizytę. Ciekawe czy jest szansa podejrzenia płci:) -
no nancy mysle , że przy odrobinie szczęścia , cos ci lekarz może powiedzieć ,
oby ci tylko nie powiedział jak mojej koleżance w 20 tygodniu po usg lekarz stwierdził ze to na 50 % dziewczynka hehehe
ona przychodzi do mnie i sie cieszy heh ze na 50 % dziewczynka to jej powiedziałam że ja jej mogłam to powiedzieć jeszcze przed ciążą że na 50 % dziewczynka , no nie mogę ale lekarz , ale ta moja kumepla to też niezły cymbał