Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe no to niezły zakręt z koleżanki:D Ja wiem, że moja ginekolog lubi żartować: A mówiłam Państwu, że będzie dziewczynka? (zazwyczaj babka się cieszy) po czym ona stwierdza: Żartowałam:P
W sumie niby pół godziny ma mi robić usg, to może coś tam się pokarze:) -
Angelaa wrote:ja też serfuje po sieci , oglądam wózki , ostatnio to moje ulubione zajęcie
a wy dziewczyny macie juz jakies wózeczki na oku? z jakieś firmy planujecie kupic? bo mi się podobaja wózki macarello może któras ma jakieś doświadczenia z tym wózkiem?
Ja na pewno nie wezmę takich małych, trzykołowych, no jak widzę jak niemowlak się gniecie w tym małym wózku, to aż mi go żal, przecież w ogóle nie ma miejsca tam na ruszanie czymkolwiek ;/ a 3 kółka nie na nasze drogi, sorki ale taka prawda, np zjazd do tunelu na tramwaj jest na 4 kółka a nie na 3 i wózek musisz mieć w połowie w powietrzu. Horror -
Ursa wrote:A ja wózeczek kupię używany
Będę bardzo zadowolona jak znajdę w dobrym stanie 3w1 lub 2w1. A jeśli jeszcze byłby biało-beżowy albo biało-capuccino to już w ogóle byłabym przeszczęśliwa.
Podobnieteż będę szukać używanego, 3w1 i najlepiej w kolorze zielonym
-
nick nieaktualnyHej
Lady ja mialam wcześniej zylaka jednego ale dokuczliwego w sumie nadal jest, zima i jesien masakra lydka boli skurcze mam a co najgorsze kozaki odpadaja lydka wieksza 1.5cm a ogolny do mnie ze mam witaminki brac bo na zabieg sie kwalifikuje od 2c,, ale widzialam taki zabieg w tvn to chyba juz go nie chce
Co do wózka to ja niewiem jeszcze czy bedzie nowy czy używany.
I ja dzisiaj kaszle
Wiecie jakie proszki owocowe mozna pic przy przeziębieniach? Tabletek mam dosc jeszcze w ostatecznosci syrop -
Angelaa wrote:ja też serfuje po sieci , oglądam wózki , ostatnio to moje ulubione zajęcie
a wy dziewczyny macie juz jakies wózeczki na oku? z jakieś firmy planujecie kupic? bo mi się podobaja wózki macarello może któras ma jakieś doświadczenia z tym wózkiem?
ja to wrzucałam ost link wózków amelis ale jednak zdecyduje sie na ta firme bardzo polecana przez kolege ktory sam mial taki dla synka http://www.adbor.pl/ -
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Ale to mozna juz brac przy początkach kaszlu? Musze teraz cos wymyslac bo jak zachoruje bedzie masakra
A dziewczyny belly tez ma suwak tak jak ovu mialo z cyklem, ten ich mi sie podoba
mozna, ja mialam kaszel i ogolnie zle sie czulam, pobralam 3 dni po 3 razy i bylo ok to jest syrop porzeczek malin czosnku -
A moja siostra do porodu nie wiedziała co będzie miała bo nie chcieli płci znać Wszyscy mówili że będzie chłopczyk ja jedna przeczuwalam ze będzie dziewczynka od początku jej mówiłam i wyszło na moje
jakieś przeczucie a my chcemy się dowiedzieć co będzie czy córka czy syn mam nadzieję że dzidzia się pokaże
witam z rana tacy fachowcy Wczoraj wodę robili i od wczoraj wieczora woda zaczęła ciec i dzisiaj robią a rury położyli tak ze nie wiadomo jak kafelki położyć
-
nick nieaktualnyPannaB wrote:mozna, ja mialam kaszel i ogolnie zle sie czulam, pobralam 3 dni po 3 razy i bylo ok to jest syrop porzeczek malin czosnku
juz na doz spojrzalam cukrzycowe ciezarne chyba nie moga tego syropu bo jest fruktozowo glukozowy tzn na odwrot
to ja chyba musze zaczekac bo moja glukoze odbiore w poniedziałek -
nick nieaktualnyanulka20 wrote:A moja siostra do porodu nie wiedziała co będzie miała bo nie chcieli płci znać Wszyscy mówili że będzie chłopczyk ja jedna przeczuwalam ze będzie dziewczynka od początku jej mówiłam i wyszło na moje
jakieś przeczucie a my chcemy się dowiedzieć co będzie czy córka czy syn mam nadzieję że dzidzia się pokaże
witam z rana tacy fachowcy Wczoraj wodę robili i od wczoraj wieczora woda zaczęła ciec i dzisiaj robią a rury położyli tak ze nie wiadomo jak kafelki położyć
a kolezanka do 7msc byla pewna ze syn a w szpitalu okazalo sie ze dziewczyna bo lekarz sie pomylil