X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie ja chyba az tak nie bede przywiazywala uwagi do tego jak sie wozek prezentuje zewnątrz bo trzeba patrzeć na stelaz a przedewsZystkim koła bo mercedem bedziemy wozic w zime w zaspach a tu juz czasami moze byc spory problem z kolami ktore nie chca ruszac :D
    tak piszecie o gondolach ze za mała czy za duza a o co z tym chodzi?

Mama_Mai lubi tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    wiecie ja chyba az tak nie bede przywiazywala uwagi do tego jak sie wozek prezentuje zewnątrz bo trzeba patrzeć na stelaz a przedewsZystkim koła bo mercedem bedziemy wozic w zime w zaspach a tu juz czasami moze byc spory problem z kolami ktore nie chca ruszac :D
    tak piszecie o gondolach ze za mała czy za duza a o co z tym chodzi?
    no bo my raczej musimy mieć większą gondolke, ze wzgledu na to że będziemy wozić zimą, dzidziuś w kombinezonie, do tego kocyk, tak więc malutkie gondolki nie dla nas

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:21

Staraczka23 lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naprawiłam suwaczek :) tzn wkleiłam inny

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok zrobię od nowa jak wrócę z miasta trzeba się ubrać :-) miłego dnia kochane

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasig wrote:
    naprawiłam suwaczek :) tzn wkleiłam inny
    Koncowke usun url

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Chodzi o to, że niektóre gondole są krótkie albo płytkie, i jak rodzisz większe dziecko, to Ci szybciutko z tego wyrasta, a nie od razu można je przesadzić do spacerówki :) Młody jeździł emmaljungą i jeśli chodzi o gondolę, to jest największa na rynku. No ale coś za coś, bo sam wózek jest bardzo solidny, ale za to ogromny. Zależy czego potrzebujesz :) Do tego nie są najtańsze, ale konstrukcję mają tak solidną, że bez obaw można kupić używany już za tysiaka. http://www.emmaljunga.co.uk/our-strollers/
    Haha czuje sie jak jakis lajik :D
    dlatego chyba lepiej pozniej wozek kupic bo lekarz moze okreslic proporcje dziecka zanim sie pojawi na swiecie?

• kasig Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Koncowke usun url
    dzięki :) zrobione

• 4me Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Em naczytalam sie troche tego bloga 8 gwiazdek. Dzieki za linka zawsze warto sprawdzić takie rzeczy przed zakupem.
    Jednak ten koleś jest niezwykle irytujacy- on w swoich tekstach każdą kobietę traktuje jak idiotkę wybierając wózek i fotelik pod kolor paznokci....
    Moze i ma wiedze ale sprzedaje ja w zly sposób ;)
    Wydaje się byc lekkim szaleńcem w tym temacie wiec zaczynam wątpić w jego obiektywizm ;)
    Musze poszukać w sieci innego eksperta i porównać:)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/bexa-line-l203-black-wozek-3w1-nowosc-producent-i5043582860.html A mi się podobają takie :-) podobne do riko i Marcello ale chyba mają większą gondole

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpowiedzcie, co jadacie na śniadania? Ja rano zjadam jabłko i potem masakra, zupełnie mi się nie chce nic konkretniejszego. Czasem Corn Flakes zjem, ale to nie za zdrowe na dłuższą metę.
    Inspiracji mi trzeba!

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś26 wrote:
    http://allegro.pl/bexa-line-l203-black-wozek-3w1-nowosc-producent-i5043582860.html A mi się podobają takie :-) podobne do riko i Marcello ale chyba mają większą gondole
    też bardzo ładny i podobny trochę do tego riko nano

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Po usg koło 20go tygodnia, jeśli dobrz pamiętam, już mniej więcej można określić gabaryty dziecka. Tak jak pisałam wcześniej - młody na tym etapie przerastał "rówieśników" o pół kg, więc zaczęłam szukać największego wózka :D
    A ja za wozkiem to tak w 7-8 msc popattze :) narazie zbieram info :D

Lenka tobie tez ukradli suwaczka, co do sniadania ja biore rano euthyrox tak miedzy 8-9 a śniadanie jem czasami o 11 czasem dopiero obiad, tak pozne sniadanie jak jem to nie mam problemu zeby sięgnąć po chleb ale gdybym miala jesc rano to z wielkim zmuszaniem

• Ursa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La_lenka ja tam dojadłam wczorajsze pączki :D

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:50

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, ja swój suwaczek widzę... Właściwie wszystkie widzę.

Ja też łykam Euthyrox, ale to już się przyzwyczaiłam, że budzę się przed 6 jak mąż wstaje do pracy, łykam i wracam dalej spać. Budzę się koło 8 z groszami, jem jabłko (ze skórką) i potem koło 9-10 pora na śniadanie. No i tu klops, chleb mi nie wchodzi, owsianka którą kiedyś kochałam też nie. No nie wiem już co jeść, niby nie mam mdłości, ale apetytu też zupełnie nie...

A pączka miałam wczoraj jednego, dawno zjedzony, nie ma co dojadać. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:44

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa wrote:
    La_lenka ja tam dojadłam wczorajsze pączki :D
    Hahaha ursa ja wczoraj nie tknelam i też zjadlam jednego a pogonilo mnie do wc, chociaz wole na porcelanie siedziec niz sie jej klaniac hahaha :D

• eM Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Em naczytalam sie troche tego bloga 8 gwiazdek. Dzieki za linka zawsze warto sprawdzić takie rzeczy przed zakupem.
    Jednak ten koleś jest niezwykle irytujacy- on w swoich tekstach każdą kobietę traktuje jak idiotkę wybierając wózek i fotelik pod kolor paznokci....
    Moze i ma wiedze ale sprzedaje ja w zly sposób ;)
    Wydaje się byc lekkim szaleńcem w tym temacie wiec zaczynam wątpić w jego obiektywizm ;)
    Musze poszukać w sieci innego eksperta i porównać:)

Hehe nie tylko kobietę :D jak poczytasz o testach fotelików to ich też ma za idiotów :D ogólnie fakt że ma cięty język, ale ja poniekąd rozumiem jego irytację, bo jak w kółko tłumaczysz rzeczy które dla Ciebie są oczywiste to się wkurzasz :P Sama po sobie wiem, że nie zdawałam sobie sprawy z tego że zakup fotelika powinien być dostosowany pod samochód, że 3w1 to zły pomysł i że baza jest taka ważna...

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
‹‹ 322 323 324 325 326 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ