X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie ja chyba az tak nie bede przywiazywala uwagi do tego jak sie wozek prezentuje zewnątrz bo trzeba patrzeć na stelaz a przedewsZystkim koła bo mercedem bedziemy wozic w zime w zaspach a tu juz czasami moze byc spory problem z kolami ktore nie chca ruszac :D
    tak piszecie o gondolach ze za mała czy za duza a o co z tym chodzi?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• kasig Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    wiecie ja chyba az tak nie bede przywiazywala uwagi do tego jak sie wozek prezentuje zewnątrz bo trzeba patrzeć na stelaz a przedewsZystkim koła bo mercedem bedziemy wozic w zime w zaspach a tu juz czasami moze byc spory problem z kolami ktore nie chca ruszac :D
    tak piszecie o gondolach ze za mała czy za duza a o co z tym chodzi?
    no bo my raczej musimy mieć większą gondolke, ze wzgledu na to że będziemy wozić zimą, dzidziuś w kombinezonie, do tego kocyk, tak więc malutkie gondolki nie dla nas

• Dżuls Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 15:21

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

8pdp47e.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naprawiłam suwaczek :) tzn wkleiłam inny

• anulka20 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok zrobię od nowa jak wrócę z miasta trzeba się ubrać :-) miłego dnia kochane

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasig wrote:
    naprawiłam suwaczek :) tzn wkleiłam inny
    Koncowke usun url

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Chodzi o to, że niektóre gondole są krótkie albo płytkie, i jak rodzisz większe dziecko, to Ci szybciutko z tego wyrasta, a nie od razu można je przesadzić do spacerówki :) Młody jeździł emmaljungą i jeśli chodzi o gondolę, to jest największa na rynku. No ale coś za coś, bo sam wózek jest bardzo solidny, ale za to ogromny. Zależy czego potrzebujesz :) Do tego nie są najtańsze, ale konstrukcję mają tak solidną, że bez obaw można kupić używany już za tysiaka. http://www.emmaljunga.co.uk/our-strollers/
    Haha czuje sie jak jakis lajik :D
    dlatego chyba lepiej pozniej wozek kupic bo lekarz moze okreslic proporcje dziecka zanim sie pojawi na swiecie?

• kasig Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Koncowke usun url
    dzięki :) zrobione

• 4me Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Em naczytalam sie troche tego bloga 8 gwiazdek. Dzieki za linka zawsze warto sprawdzić takie rzeczy przed zakupem.
    Jednak ten koleś jest niezwykle irytujacy- on w swoich tekstach każdą kobietę traktuje jak idiotkę wybierając wózek i fotelik pod kolor paznokci....
    Moze i ma wiedze ale sprzedaje ja w zly sposób ;)
    Wydaje się byc lekkim szaleńcem w tym temacie wiec zaczynam wątpić w jego obiektywizm ;)
    Musze poszukać w sieci innego eksperta i porównać:)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Aguś26 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/bexa-line-l203-black-wozek-3w1-nowosc-producent-i5043582860.html A mi się podobają takie :-) podobne do riko i Marcello ale chyba mają większą gondole

w4sqyx8dteqxq3vc.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

8pdp47e.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpowiedzcie, co jadacie na śniadania? Ja rano zjadam jabłko i potem masakra, zupełnie mi się nie chce nic konkretniejszego. Czasem Corn Flakes zjem, ale to nie za zdrowe na dłuższą metę.
    Inspiracji mi trzeba!

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś26 wrote:
    http://allegro.pl/bexa-line-l203-black-wozek-3w1-nowosc-producent-i5043582860.html A mi się podobają takie :-) podobne do riko i Marcello ale chyba mają większą gondole
    też bardzo ładny i podobny trochę do tego riko nano

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżuls wrote:
    Po usg koło 20go tygodnia, jeśli dobrz pamiętam, już mniej więcej można określić gabaryty dziecka. Tak jak pisałam wcześniej - młody na tym etapie przerastał "rówieśników" o pół kg, więc zaczęłam szukać największego wózka :D
    A ja za wozkiem to tak w 7-8 msc popattze :) narazie zbieram info :D

Lenka tobie tez ukradli suwaczka, co do sniadania ja biore rano euthyrox tak miedzy 8-9 a śniadanie jem czasami o 11 czasem dopiero obiad, tak pozne sniadanie jak jem to nie mam problemu zeby sięgnąć po chleb ale gdybym miala jesc rano to z wielkim zmuszaniem

• Ursa Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La_lenka ja tam dojadłam wczorajsze pączki :D

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:50

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, ja swój suwaczek widzę... Właściwie wszystkie widzę.

Ja też łykam Euthyrox, ale to już się przyzwyczaiłam, że budzę się przed 6 jak mąż wstaje do pracy, łykam i wracam dalej spać. Budzę się koło 8 z groszami, jem jabłko (ze skórką) i potem koło 9-10 pora na śniadanie. No i tu klops, chleb mi nie wchodzi, owsianka którą kiedyś kochałam też nie. No nie wiem już co jeść, niby nie mam mdłości, ale apetytu też zupełnie nie...

A pączka miałam wczoraj jednego, dawno zjedzony, nie ma co dojadać. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:44

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Dżuls Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

8pdp47e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ursa wrote:
    La_lenka ja tam dojadłam wczorajsze pączki :D
    Hahaha ursa ja wczoraj nie tknelam i też zjadlam jednego a pogonilo mnie do wc, chociaz wole na porcelanie siedziec niz sie jej klaniac hahaha :D

• eM Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me wrote:
    Em naczytalam sie troche tego bloga 8 gwiazdek. Dzieki za linka zawsze warto sprawdzić takie rzeczy przed zakupem.
    Jednak ten koleś jest niezwykle irytujacy- on w swoich tekstach każdą kobietę traktuje jak idiotkę wybierając wózek i fotelik pod kolor paznokci....
    Moze i ma wiedze ale sprzedaje ja w zly sposób ;)
    Wydaje się byc lekkim szaleńcem w tym temacie wiec zaczynam wątpić w jego obiektywizm ;)
    Musze poszukać w sieci innego eksperta i porównać:)

Hehe nie tylko kobietę :D jak poczytasz o testach fotelików to ich też ma za idiotów :D ogólnie fakt że ma cięty język, ale ja poniekąd rozumiem jego irytację, bo jak w kółko tłumaczysz rzeczy które dla Ciebie są oczywiste to się wkurzasz :P Sama po sobie wiem, że nie zdawałam sobie sprawy z tego że zakup fotelika powinien być dostosowany pod samochód, że 3w1 to zły pomysł i że baza jest taka ważna...

Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
    Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
    Maks - ur 08.09.2015
    Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]
‹‹ 322 323 324 325 326 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ