Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywiecie ja chyba az tak nie bede przywiazywala uwagi do tego jak sie wozek prezentuje zewnątrz bo trzeba patrzeć na stelaz a przedewsZystkim koła bo mercedem bedziemy wozic w zime w zaspach a tu juz czasami moze byc spory problem z kolami ktore nie chca ruszac
tak piszecie o gondolach ze za mała czy za duza a o co z tym chodzi?Mama_Mai lubi tę wiadomość
-
Staraczka23 wrote:wiecie ja chyba az tak nie bede przywiazywala uwagi do tego jak sie wozek prezentuje zewnątrz bo trzeba patrzeć na stelaz a przedewsZystkim koła bo mercedem bedziemy wozic w zime w zaspach a tu juz czasami moze byc spory problem z kolami ktore nie chca ruszac
tak piszecie o gondolach ze za mała czy za duza a o co z tym chodzi? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Chodzi o to, że niektóre gondole są krótkie albo płytkie, i jak rodzisz większe dziecko, to Ci szybciutko z tego wyrasta, a nie od razu można je przesadzić do spacerówki
Młody jeździł emmaljungą i jeśli chodzi o gondolę, to jest największa na rynku. No ale coś za coś, bo sam wózek jest bardzo solidny, ale za to ogromny. Zależy czego potrzebujesz
Do tego nie są najtańsze, ale konstrukcję mają tak solidną, że bez obaw można kupić używany już za tysiaka. http://www.emmaljunga.co.uk/our-strollers/
dlatego chyba lepiej pozniej wozek kupic bo lekarz moze okreslic proporcje dziecka zanim sie pojawi na swiecie? -
Em naczytalam sie troche tego bloga 8 gwiazdek. Dzieki za linka zawsze warto sprawdzić takie rzeczy przed zakupem.
Jednak ten koleś jest niezwykle irytujacy- on w swoich tekstach każdą kobietę traktuje jak idiotkę wybierając wózek i fotelik pod kolor paznokci....
Moze i ma wiedze ale sprzedaje ja w zly sposób
Wydaje się byc lekkim szaleńcem w tym temacie wiec zaczynam wątpić w jego obiektywizm
Musze poszukać w sieci innego eksperta i porównać
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Po usg koło 20go tygodnia, jeśli dobrz pamiętam, już mniej więcej można określić gabaryty dziecka. Tak jak pisałam wcześniej - młody na tym etapie przerastał "rówieśników" o pół kg, więc zaczęłam szukać największego wózka
narazie zbieram info
Lenka tobie tez ukradli suwaczka, co do sniadania ja biore rano euthyrox tak miedzy 8-9 a śniadanie jem czasami o 11 czasem dopiero obiad, tak pozne sniadanie jak jem to nie mam problemu zeby sięgnąć po chleb ale gdybym miala jesc rano to z wielkim zmuszaniem -
Wiecie co, ja swój suwaczek widzę... Właściwie wszystkie widzę.
Ja też łykam Euthyrox, ale to już się przyzwyczaiłam, że budzę się przed 6 jak mąż wstaje do pracy, łykam i wracam dalej spać. Budzę się koło 8 z groszami, jem jabłko (ze skórką) i potem koło 9-10 pora na śniadanie. No i tu klops, chleb mi nie wchodzi, owsianka którą kiedyś kochałam też nie. No nie wiem już co jeść, niby nie mam mdłości, ale apetytu też zupełnie nie...
A pączka miałam wczoraj jednego, dawno zjedzony, nie ma co dojadać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 09:44
-
nick nieaktualny
-
4me wrote:Em naczytalam sie troche tego bloga 8 gwiazdek. Dzieki za linka zawsze warto sprawdzić takie rzeczy przed zakupem.
Jednak ten koleś jest niezwykle irytujacy- on w swoich tekstach każdą kobietę traktuje jak idiotkę wybierając wózek i fotelik pod kolor paznokci....
Moze i ma wiedze ale sprzedaje ja w zly sposób
Wydaje się byc lekkim szaleńcem w tym temacie wiec zaczynam wątpić w jego obiektywizm
Musze poszukać w sieci innego eksperta i porównać
Hehe nie tylko kobietęjak poczytasz o testach fotelików to ich też ma za idiotów
ogólnie fakt że ma cięty język, ale ja poniekąd rozumiem jego irytację, bo jak w kółko tłumaczysz rzeczy które dla Ciebie są oczywiste to się wkurzasz
Sama po sobie wiem, że nie zdawałam sobie sprawy z tego że zakup fotelika powinien być dostosowany pod samochód, że 3w1 to zły pomysł i że baza jest taka ważna...
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]