Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagatka196 wrote:Witamy się z rana. U nas noc cieżka. Brzuszek bolał cała noc
Za to pięknie świeci słonko za oknami
Staraczka syrop Prenalen, woda z miodem i z cytryna, herbata z sokiem malinowym i stawia na nogi
A ja unikam tych malinowych herbat i sokow bo cos chyba poruszalyscie temat ze skurcze wywołuje
miód mam ale cytryny nie jedynie kwas cytrynowy ale chyba nie moge zastąpić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżuls wrote:Potwierdzam, przerobiłam kilka wózków (mam starsze rodzeństwo z dziećmi w podobnym wieku, więc w końcu wszystkie wózki trafiły do mnie
), w tym trzykołowego xlandera i to był shit na kółkach. Owszem, zwriotne toto, ale nie da się nim nigdzie podjechać, bo podjazdy na schodach nie są przystosowane do rozstawu tylnich kółek trójkołowców, nie ma mowy o podjechaniu gdziekolwiek przodem, o mało też nie wywaliłam własnego dziecka wysiadając z autobusu, a raczej silna ze mnie babka. Oprócz tego spacerówka jest bardzo mała i dziecku jest w niej niewygodnie i szybko wyrasta, a to ze spacerówką się najdłużej jeździ. Sorry, że się tak wymądrzam, ale naprawdę miałam sporo tych wózków w rękach i sporo wyglądało fajnie i efektownie, a podczas użytkowania okazały się wielką lipą.
Wcale sie nie wymadrzasz jakis rok temu sasiadce wozek spadl ze schodów byl straszny huk więc wyszlam a ona w nim miala torbe z poeluchami cale szczęście ze nie miała nawyku targac wozka z dzieckiem w środku bo chyba tragedia by sie zrobila -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, wczoraj się za bardzo nie odzywałam bo miałam przykrą przygodę. Na papierze zobaczyłam żywą czerwoną krew i choć byłam prawie pewna że to jednak z odbytu koleżanka mnie wygoniła na IP. No i podglądnęłam sobie kropka:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e81e06cc3eee.jpg
Po zdjęciu z usg tego nie widać, ale badanie było naprawdę dokładne, nawet serducho pokazane jest na zdjęciu. Gin sprawdziła łożysko, przepływ krwi w pępowinie wszystko gitPooglądała szyjkę i potwierdziła że to nie było z dróg rodnych. No to poszłam do ogólnego i poopowiadał mi sporo o mechanice robienia stolca
i co mogę zrobić żeby zminimalizować takie problemy
No tak czy siak najważniejsze że wszystko ok
Co do wózków 3w1 ja nie polecam, te foteliki są do bani a nie do wożenia dzieci. No ale poczytajcie same... http://osiemgwiazdek.blogspot.com/2013/08/zestaw-3w1-fotelik-gratis-tanio-kup.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 18:36
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
nick nieaktualny
-
skabarka wrote:widzę że nie tylko mi ten wózeczek do gustu przypadł
a niedawno widziałam go na żywo i prezentuje się super!!!
-
nick nieaktualnyEm to miałaś wykład
ale szczerze suwaczkowe zdjecie bardziej widoczne
grunt ze wszystko jest ok
Anulka i kasia juz chyba nie naprawicie w google wpiszcie suwaczki ciążowe jest sporo stron i zróbcie nowe lub jak pamietacie z jakiej strony robilyscie to wejdzcie tam i od nowa stworzcie
a jak chcecie zrobcie tak jak ja mam z belly