Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
la_lenka wrote:Ale jak to? Pomidorowa to się przecież dosłownie sama gotuje!
A ja bym zjadła kielbase z grilla z musztarda.
Ale ja nie umiem, mnie nie wychodzi, już próbowałam wszystkiegonie dobra mi wychodzi i już, tak samo mam z ciastem biszkoptowym też mi nie wychodzi
to są dwie moje zmory kuchenneWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 17:39
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Ale ja nie umiem, mnie nie wychodzi, już próbowałam wszystkiego
nie dobra mi wychodzi i już, tak samo mam z ciastem biszkoptowym też mi nie wychodzi
to są dwie moje zmory kuchenne
Ja ciasta rzadko robie mam taki piekarnik ze o kant sciany rzucic -
Staraczka23 wrote:A mąż?
Ja ciasta rzadko robie mam taki piekarnik ze o kant sciany rzucic
Nie mam
to mój chłopak, tata moich dzieci
ale ślubu brać nie chcemy i nie będziemy
Ale wracając do pytania, nie umieon nie potrafi zrobić żadnej zupy
-
nick nieaktualnyWiększość na kocią łapę żyje
No to musisz podrasowac sie w pomidorowej, nie zapomne jak mama uczyla mnie rosół robic haha jak sama robilam kolejnu raz to myslalam ze zapomnialam kostki wrzucic i posolilam a kostka juz byla fuu jaka sól wyszła a teraz robie lepsza niz mama bynajmniej siostta chwali hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też nie lubie zup na mięsie...bleee...
A kostki rosołowe to mam tylko jedną firmę, które kupuje. Kosteczki bio. Pyszne, ekologiczne i bezglutenowe
edit: za mięsem tez nie przepadam, jem z rozsądkuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 18:17
-
nick nieaktualnyPannaB wrote:badania odebrane no i wskazania do testu bo podejrzenie cukrzycy-pieknie:(
tak wiec jestem z Toba, bedzie dobrze -
nick nieaktualnyWiecie ja sie nie znam jedyne zupy co robie to wlasnie pomidorowa rosol żurek barscz
Nie przepadam za nimi więc jak mąż chce to zrobię a jeszcze uwielbiam serową z ziołami tylko co najśmieszniejsze haha mam na nia jeden przepis robilam moze 4x i za kazdym razem inny smakMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja uwielbiam zupki, mój nie lubił zup, ale jak podążyłam temat to dowiedziałam się, że jako dziecko nie jadał zup bo nie lubił i jego mama przestała gotować, no to ja pach: krupniaczek smakował? a jak smakował, no to ogórkowa pach, smakuje? smakuje i okazało się że mój Rafcio to bardzo lubi zupki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny