Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No u mnie tv co caly dzień na okrągło.. raczej w tle niż jako główne zajęcie. Jesli cos juz mnie zainteresuje to wlasnie na animalu, discovery,tlc czy natgeo..
Wieczorem to barwy szczescia, m jak milosc, na dobre i na zle... A tak w ciągu dnia to internet, fora, aukcje, blogi no i czasem kumpela wpadnie to poplotkujemy.. No i jeszcze technowinki lubie, przerabiam moje urzadzenia z androidem tel i tablet. A jak nie lezakowalam to wiadomo... sprzatanie, pranie i takie tam nudne zajecia... -
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. jak wczesniej pisalam szpital podejrzewa ciaze obumarla,ale wczoraj zrobilismy bete i wyszla 22366. Lekarz twierdzi,ze prawidlowa. Jutro robimy kolejna,zeby sprawdzic przyrost. Nie spalam od 3 dni,to czekanie jest wykanczajace;((
4me, Magnolia3, SweetCherryPie lubią tę wiadomość
-
maartina30 wrote:Czesc dziewczyny. jak wczesniej pisalam szpital podejrzewa ciaze obumarla,ale wczoraj zrobilismy bete i wyszla 22366. Lekarz twierdzi,ze prawidlowa. Jutro robimy kolejna,zeby sprawdzic przyrost. Nie spalam od 3 dni,to czekanie jest wykanczajace;((
No wysoka beta, może jest tak jak dziewczyny mówią głowa do góry -
maartina30 wrote:Czesc dziewczyny. jak wczesniej pisalam szpital podejrzewa ciaze obumarla,ale wczoraj zrobilismy bete i wyszla 22366. Lekarz twierdzi,ze prawidlowa. Jutro robimy kolejna,zeby sprawdzic przyrost. Nie spalam od 3 dni,to czekanie jest wykanczajace;((
-
Lady śliczne te kaftaniki, a tak apropo kupujecie ubranka 56 czy jednak większe, bo ja tak póki co rozmawiałam z koleżankami, które niedawno rodziły i radziły mi żebym kupowała od rozmiaru 62, bo niektóre noworodki po urodzeniu mierzą juz więcej, a poza tym ponoć wygodniej jest ubierać maleństwo jak ciuszki odrobinkę większe. Co myślicie?
-
-
-
nick nieaktualnyMartina będzie dobrze odpoczywaj teraz i nabieraj siły do września, życzę ci jak najlepiej i daj nam znac mam nadzieje ze beda to dobre wieści tulee :*
Wiedziałam że bledem bylo opychanie sie faworkami i oponkami wracając do domu juz zaczęło cofac a skumulowalo sie pod sasiadki drzwiamiMagnolia3 lubi tę wiadomość
-
kasig wrote:Lady śliczne te kaftaniki, a tak apropo kupujecie ubranka 56 czy jednak większe, bo ja tak póki co rozmawiałam z koleżankami, które niedawno rodziły i radziły mi żebym kupowała od rozmiaru 62, bo niektóre noworodki po urodzeniu mierzą juz więcej, a poza tym ponoć wygodniej jest ubierać maleństwo jak ciuszki odrobinkę większe. Co myślicie?
jak kupuję i takie i takie, ja jak pójdę w ślady mojej mamy, babci i całej rodziny ze strony mamy to pierwsze dziecko będzie malutkie u mnie, ja miałam 2.500, moja mama jak się urodziła jako pierwsza miała 2.600, kuzynka (córka pierworodna siostry bliźniaczki mojej babci) rok temu urodziła córkę 2, 430 więc pewnie ja też urodzę dziecię mające nie całe 3 kg, z resztą Pani dr mi powiedziała też ost na USG, że będzie małe, 13 tyg a ja nic nie przytyłama jem normalnie
-
kasig wrote:Lady śliczne te kaftaniki, a tak apropo kupujecie ubranka 56 czy jednak większe, bo ja tak póki co rozmawiałam z koleżankami, które niedawno rodziły i radziły mi żebym kupowała od rozmiaru 62, bo niektóre noworodki po urodzeniu mierzą juz więcej, a poza tym ponoć wygodniej jest ubierać maleństwo jak ciuszki odrobinkę większe. Co myślicie?
Córeczka mojej siostry wprost topiła się w 56 i szukaliśmy w popłochu mniejszych. Urodzona w terminie.
Ja raczej będę szykować od 56 (a właściwie równolegle i 56 i 62), może nie za dużo, ale kilka sztuk chcę mieć w razie jakby dzidziuś był mały. -
nick nieaktualny
-
la_lenka wrote:Trochę czekam na płeć, bo faceci są jednak więksi.
Córeczka mojej siostry wprost topiła się w 56 i szukaliśmy w popłochu mniejszych. Urodzona w terminie.
Ja raczej będę szykować od 56 (a właściwie równolegle i 56 i 62), może nie za dużo, ale kilka sztuk chcę mieć w razie jakby dzidziuś był mały.
No to ja tak samo, a wiadomo że dzieci szybko rosną i w ciagu tyg może nastąpić zmiana z 56 na 62, więc na to też się przygotowujęna razie lecę w 56
a potem kupię coś w 62
Nancy87 lubi tę wiadomość
-
maartina30 wrote:Dziekuje wam wszystkim,mam wrazenie,ze los gra ze mna w jakas straszna gre. Nie czuje sie inaczej,piersi,ktore byly moim objawem od samego poczatku bola dokladnie tak samo. Naprawde nie wiem co myslec..
Nie sugeruj się objawami, bo każda inaczej ciąże przechodzi, ja też od początku ciąży mało co miałam objawów, strasznie mało dopiero jakoś wszystko się u mnie rozkręciło w 11 tyg -
maartina30 wrote:Dziekuje wam wszystkim,mam wrazenie,ze los gra ze mna w jakas straszna gre. Nie czuje sie inaczej,piersi,ktore byly moim objawem od samego poczatku bola dokladnie tak samo. Naprawde nie wiem co myslec..
Trzymam kciuki!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 16:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Martina będzie dobrze odpoczywaj teraz i nabieraj siły do września, życzę ci jak najlepiej i daj nam znac mam nadzieje ze beda to dobre wieści tulee :*
Wiedziałam że bledem bylo opychanie sie faworkami i oponkami wracając do domu juz zaczęło cofac a skumulowalo sie pod sasiadki drzwiami