X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie tv co caly dzień na okrągło.. raczej w tle niż jako główne zajęcie. Jesli cos juz mnie zainteresuje to wlasnie na animalu, discovery,tlc czy natgeo..
    Wieczorem to barwy szczescia, m jak milosc, na dobre i na zle... A tak w ciągu dnia to internet, fora, aukcje, blogi no i czasem kumpela wpadnie to poplotkujemy.. No i jeszcze technowinki lubie, przerabiam moje urzadzenia z androidem tel i tablet. A jak nie lezakowalam to wiadomo... sprzatanie, pranie i takie tam nudne zajecia...

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • Ursa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten po prawej <3 Kocham takie kolorki.

7v8rdqk33hu2gxwc.png
    Aniołek [*] 8.01.2013 (7,2 tc)
    Aniołek [*] 10.05.2013(7.4 tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. jak wczesniej pisalam szpital podejrzewa ciaze obumarla,ale wczoraj zrobilismy bete i wyszla 22366. Lekarz twierdzi,ze prawidlowa. Jutro robimy kolejna,zeby sprawdzic przyrost. Nie spalam od 3 dni,to czekanie jest wykanczajace;((

4me, Magnolia3, SweetCherryPie lubią tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maartina30 wrote:
    Czesc dziewczyny. jak wczesniej pisalam szpital podejrzewa ciaze obumarla,ale wczoraj zrobilismy bete i wyszla 22366. Lekarz twierdzi,ze prawidlowa. Jutro robimy kolejna,zeby sprawdzic przyrost. Nie spalam od 3 dni,to czekanie jest wykanczajace;((

No wysoka beta, może jest tak jak dziewczyny mówią głowa do góry

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maartina30 wrote:
    Glowa do góry:) mi tez w szpitalu mówili, ze ciaza sie nie rozwija i ze mam czekać na poronienie a teraz jestem juz 5 tyg później i dzis wlasnie zaczął sie 10 tydzień :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady śliczne te kaftaniki, a tak apropo kupujecie ubranka 56 czy jednak większe, bo ja tak póki co rozmawiałam z koleżankami, które niedawno rodziły i radziły mi żebym kupowała od rozmiaru 62, bo niektóre noworodki po urodzeniu mierzą juz więcej, a poza tym ponoć wygodniej jest ubierać maleństwo jak ciuszki odrobinkę większe. Co myślicie?

• adzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maartina30 wrote:
    Bądź dobrej myśli kochana☺

3i49df9hy5b5npd4.png
  • kasig Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maartina30 wrote:
    Trzymam kciuki, żeby jednak wszystko było ok :)

• chabasse Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maartina.. kibicuję Ci z całego serca.. widzisz.. trzeba mieć nadzieję do samego końca.

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martina będzie dobrze odpoczywaj teraz i nabieraj siły do września, życzę ci jak najlepiej i daj nam znac mam nadzieje ze beda to dobre wieści tulee :*

Wiedziałam że bledem bylo opychanie sie faworkami i oponkami wracając do domu juz zaczęło cofac a skumulowalo sie pod sasiadki drzwiami

Magnolia3 lubi tę wiadomość

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasig wrote:
    Lady śliczne te kaftaniki, a tak apropo kupujecie ubranka 56 czy jednak większe, bo ja tak póki co rozmawiałam z koleżankami, które niedawno rodziły i radziły mi żebym kupowała od rozmiaru 62, bo niektóre noworodki po urodzeniu mierzą juz więcej, a poza tym ponoć wygodniej jest ubierać maleństwo jak ciuszki odrobinkę większe. Co myślicie?

jak kupuję i takie i takie, ja jak pójdę w ślady mojej mamy, babci i całej rodziny ze strony mamy to pierwsze dziecko będzie malutkie u mnie, ja miałam 2.500, moja mama jak się urodziła jako pierwsza miała 2.600, kuzynka (córka pierworodna siostry bliźniaczki mojej babci) rok temu urodziła córkę 2, 430 więc pewnie ja też urodzę dziecię mające nie całe 3 kg, z resztą Pani dr mi powiedziała też ost na USG, że będzie małe, 13 tyg a ja nic nie przytyłam :) a jem normalnie

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasig wrote:
    Trochę czekam na płeć, bo faceci są jednak więksi.
    Córeczka mojej siostry wprost topiła się w 56 i szukaliśmy w popłochu mniejszych. Urodzona w terminie.
    Ja raczej będę szykować od 56 (a właściwie równolegle i 56 i 62), może nie za dużo, ale kilka sztuk chcę mieć w razie jakby dzidziuś był mały.

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje wam wszystkim,mam wrazenie,ze los gra ze mna w jakas straszna gre. Nie czuje sie inaczej,piersi,ktore byly moim objawem od samego poczatku bola dokladnie tak samo. Naprawde nie wiem co myslec..

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    la_lenka wrote:
    Trochę czekam na płeć, bo faceci są jednak więksi.
    Córeczka mojej siostry wprost topiła się w 56 i szukaliśmy w popłochu mniejszych. Urodzona w terminie.
    Ja raczej będę szykować od 56 (a właściwie równolegle i 56 i 62), może nie za dużo, ale kilka sztuk chcę mieć w razie jakby dzidziuś był mały.

No to ja tak samo, a wiadomo że dzieci szybko rosną i w ciagu tyg może nastąpić zmiana z 56 na 62, więc na to też się przygotowuję :) na razie lecę w 56 :) a potem kupię coś w 62

Nancy87 lubi tę wiadomość

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maartina30 wrote:
    Dziekuje wam wszystkim,mam wrazenie,ze los gra ze mna w jakas straszna gre. Nie czuje sie inaczej,piersi,ktore byly moim objawem od samego poczatku bola dokladnie tak samo. Naprawde nie wiem co myslec..

Nie sugeruj się objawami, bo każda inaczej ciąże przechodzi, ja też od początku ciąży mało co miałam objawów, strasznie mało dopiero jakoś wszystko się u mnie rozkręciło w 11 tyg

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maartina30 wrote:
    Martina wiem, ze latwo pisac ale po prostu postaraj sie nie myśleć o tym do następnej bety. Poczytaj, zobacz jakis film- zrób cos co odciągnie Twoje myśli od tej sytuacji... Nie nastawiaj sie dzis na zadna opcję...
    Trzymam kciuki!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 16:14

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram sie zajac,wlasnie przygotowalam ciasto na pączki,teraz musi wyrosnac i bede smazyc. A jak maz wroci z pracy to pojdziemy z pieskiem na spacer.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje piersii!!! Czuje jak by ktos igle wbijal :/

• Lady Savage Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Moje piersii!!! Czuje jak by ktos igle wbijal :/

To minie :)
    U mnie natomiast pojawiło się coś nowego, granatowo-siwe brodawki i na czubkach takie żółte centi ??

relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • Magnolia3 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staraczka23 wrote:
    Martina będzie dobrze odpoczywaj teraz i nabieraj siły do września, życzę ci jak najlepiej i daj nam znac mam nadzieje ze beda to dobre wieści tulee :*

Wiedziałam że bledem bylo opychanie sie faworkami i oponkami wracając do domu juz zaczęło cofac a skumulowalo sie pod sasiadki drzwiami
    Ha ha, Ty to masz przeboje.

1usa8u69die0y60t.png
‹‹ 314 315 316 317 318 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ