X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wydzielina w || trymestrze
Odpowiedz

Wydzielina w || trymestrze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paul6723 Nowa

Wysłany: 30 marca, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny czy w też miałyscie taką wodnistą białą wydzielinę w 2 trymestrze normalnie muszę zmieniać majtki dwa razy dziennie bo mam mokre i jest to nie komfortowe.?

• Patabr Przyjaciółka

Wysłany: 30 marca, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, byłam też ostatnio u swojej doktor i jej o tym mówiłam i mówiła, że to normalne. Jeśli to nie jest jakos dziwnie zabarwione (nie wiem - zielone np) i nie wydziela żadnego zapachu to na luzie :)

31 lat

Przedwczesne wygasanie czynności jajników

AMH 0,8
    FSH średnio 26-28

Klinika Bocian
    ET 07.2024 ciąża biochemiczna
    FET 09.2024 ciąża biochemiczna
    FET 25.11.2024 4.1.1
    5 dpt pozytywny test
    7 dpt beta 110
    9 dpt beta 280
    11 dpt beta 850
    14 dpt beta 3950
    20 dpt zarodek 6mm i serduszko
    10w0d test sanco - wszystko prawidłowe, chłopiec
    11w3d ziomeczek ma 4,7 cm, nadgonił 3 dni
    13w2d (04.02) prenatalne
    18w6d połówkowe w mojej przychodni: 300g bobasa (77 percentyl, będzie duuuży chłop)
  • Paul6723 Nowa

Wysłany: 30 marca, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patabr wrote:
    Tak, byłam też ostatnio u swojej doktor i jej o tym mówiłam i mówiła, że to normalne. Jeśli to nie jest jakos dziwnie zabarwione (nie wiem - zielone np) i nie wydziela żadnego zapachu to na luzie :)

Wiesz co na pocztaku jest białe i później jak zastygnie lekko wpada w takiw kremowo żółte ale właśnie nie wiem czy to nie jest powód tego że to później zastygnie i zmiania lekko kolor i strukturę a wizytę mam 8 kwietnia ogl dobrze się czuje tylko to mnie tak zastanawiało.

• ola_r2024 Koleżanka

Wysłany: 30 marca, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz mówił że wydzielina sie utlenia i zmienia kolor na lekko żółty i że to jest ok,nie ma się czym martwic. Ja mam tak cala ciążę.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ