Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wyprawka do zerówki
Odpowiedz

Wyprawka do zerówki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mirelasiedla Koleżanka

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecię już urossło i przyszedł czas na wyprawkę szkolną do zerówki co Wy musieliście kupić do wyposażenia we własnym zakresie? Nie chce czekać na ostatni gwizdek, a szkoła listę przyborów udostępni dopiero na rozpoczęciu roku szkolnego.
    Co mogę już kupić?

• Annite Przyjaciółka

Wysłany: 19 sierpnia 2022, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chodzi o przybory to lepiej poczekac u nas w zerowce np. Pani wolala od kazdego pieniazki i sama kupila co trzeba zeby kazde dziecko mialo to samo i nie bylo afer ze ten ma lepsze od drugiego bo nie kryjac mimo listy i tak rodzice kupowali co chcieli . Jedyna zecza jaka ja kupilam wczesniej to ksiazki poniewaz zdjecie z wydawnictwem i nazwa byla szybciej juz na stronie internetowej . I tak na przyszlosc w klasach 1 do 3 tez nauczyciele daja listy dopiero w klasie 4 mozna kupic co sie chce.

Polecam ewentualnie zainwestować w wygodne ubrania sportowe dla dziecka. https://mybasic.pl/info/stroj-na-wf-dla-dziewczynki

Od siebie polecam to miejsce. Aktualnie mają sporo dobrych promocji na ciuszki dla dziecka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2022, 08:20

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ