SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wysokość zasiłku w drugiej ciąży
Odpowiedz

Wysokość zasiłku w drugiej ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Joke Koleżanka

Wysłany: 26 maja 2024, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w jakiej sytuacji jest ponownie obliczana podstawa zasiłku macierzyńskiego? Urodziłam pierwsze dziecko na początku stycznia 2023. W tym roku w styczniu skończył mi się urlop rodzicielski i zaczęłam odbierać urlop wypoczynkowy. Pod koniec marca wróciłam do pracy, a z dniem 30 kwietnia poszłam na L4 związane z kolejna ciąża. Czy mój zasiłek będzie wypłacany w tej samej kwocie, co w pierwszej ciąży, czy będzie to jakoś ponownie wyliczone? I jeśli tak, to ile miesięcy będzie brane pod uwagę i które? Dzięki za dzielenie się Waszą wiedzą i doświadczeniem ❤️

5513179891.png
    2 lata starań
    32 lata - 2022r
    AMH=0.86
    4 stymulacje letrozole
    drożność - 04.2022
    pozytywny test 08.05
    10.05 - betaHCG 476
    serduszko 19.05.2022
    Julia na pokładzie 08.01.2023

2 pozytywny test 23.03.2024
  • Anuska94 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2024, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama jestem ciekawa jak to jest liczone więc podbijam pytanie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ