X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wysokość zasiłku w drugiej ciąży
Odpowiedz

Wysokość zasiłku w drugiej ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Joke Koleżanka

Wysłany: 26 maja, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, w jakiej sytuacji jest ponownie obliczana podstawa zasiłku macierzyńskiego? Urodziłam pierwsze dziecko na początku stycznia 2023. W tym roku w styczniu skończył mi się urlop rodzicielski i zaczęłam odbierać urlop wypoczynkowy. Pod koniec marca wróciłam do pracy, a z dniem 30 kwietnia poszłam na L4 związane z kolejna ciąża. Czy mój zasiłek będzie wypłacany w tej samej kwocie, co w pierwszej ciąży, czy będzie to jakoś ponownie wyliczone? I jeśli tak, to ile miesięcy będzie brane pod uwagę i które? Dzięki za dzielenie się Waszą wiedzą i doświadczeniem ❤️

5513179891.png
    2 lata starań
    32 lata - 2022r
    AMH=0.86
    4 stymulacje letrozole
    drożność - 04.2022
    pozytywny test 08.05
    10.05 - betaHCG 476
    serduszko 19.05.2022
    Julia na pokładzie 08.01.2023

2 pozytywny test 23.03.2024
  • Anuska94 Ekspertka

Wysłany: 17 czerwca, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama jestem ciekawa jak to jest liczone więc podbijam pytanie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ