Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wzrost cukru po 1 posiłku?
Odpowiedz

Wzrost cukru po 1 posiłku?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lani Ekspertka

Wysłany: 19 grudnia 2023, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czy któraś z was miała do czynienia z taką sytuacją? Rano około godziny 8/9 jem śniadanie i choćbym zjadła jedną bułkę z czymś normalnym niesłodkim mam wrażenie, że mam jakiś za duży wyrzut cukru. Po chwili serce zaczyna mi szybciej bić, robię się bardzo senna i robi mi się słabo. Ponoć nie mam cukrzycy ciążowej, badanie glukozy było. Po innych posiłkach nie mam czegoś takiego. Problem w tym, że moja lekarz będzie dopiero dostępna w styczniu. Jakoś nie chciałabym żeby obcy jednorazowy lekarz decydował o takich sprawach, uważam, że to poważna kwestia

• Bożena Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2023, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lani wrote:
    Hej. Czy któraś z was miała do czynienia z taką sytuacją? Rano około godziny 8/9 jem śniadanie i choćbym zjadła jedną bułkę z czymś normalnym niesłodkim mam wrażenie, że mam jakiś za duży wyrzut cukru. Po chwili serce zaczyna mi szybciej bić, robię się bardzo senna i robi mi się słabo. Ponoć nie mam cukrzycy ciążowej, badanie glukozy było. Po innych posiłkach nie mam czegoś takiego. Problem w tym, że moja lekarz będzie dopiero dostępna w styczniu. Jakoś nie chciałabym żeby obcy jednorazowy lekarz decydował o takich sprawach, uważam, że to poważna kwestia

Hej, a jaka bułkę jesz? Ja mam cukier na czczo za wysoki, jestem na diecie z niskim IG. Jak zdarzy mi się jakiś grzeszek tyłu bułka kajzerka biała to właśnie bardzo źle się czuje ale cukier mam w normie co ciekawe. Może przestaw się na ciemne pieczywo i zobaczysz jak po nim będziesz się czuła? Bułki ogólnie same w sobie cukier podbijają bardzo szybko:/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Akcesoria do gondoli – co warto mieć pod ręką?

Komfortowy spacer z maluchem zaczyna się od dobrze dobranych akcesoriów do gondoli. Sprawdź, co naprawdę warto mieć pod ręką, by zadbać o wygodę i bezpieczeństwo dziecka.      

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ