X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Z brzuszkiem za kierownicą :)
Odpowiedz

Z brzuszkiem za kierownicą :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • sanda Przyjaciółka

Wysłany: 4 grudnia 2024, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez nowego tematu. Do którego miesiąca prowadziłyście auto? Do końca, czy jednak wcześniej sobie odpuściłyście?
    Jak widzicie to - https://blogmezczyzny.pl/ddlg-co-to-jest-i-na-czym-polega-taka-relacja/ ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2024, 14:53

• monii00 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2024, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że to zależy indywidualnie od osoby. Jeśli koncentracja, rozmiar brzuszka i wzrok Ci pozwala to dlaczego nie. Miałam jeden dzień co nie nadawałam się do jazdy to mąż po pracy mnie zawiózł i przywiózł.

👧 29 l. 🧔‍♂️ 34 l. 👶🏻💙

age.png
  • Mala.mi Ekspertka

Wysłany: 5 grudnia 2024, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prowadziłam auto do samego końca ciąży 😀

• Lady_Dior Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz w ostatniej ciąży prowadziłam do końca, choć na końcu było już ciężko, bo brzuch mi o kierownicę już zahaczał😂 Jestem niska,mam krótkie nogi, więc nie bardzo mogłam fotel odsuwać, bo nie sięgałam nogami do pedałów 🙈

age.png

2019 córka 💗
    2021 synek💙
    2024 synek💙
    Mama kp
    2013.08.26 11tc [*]
    2018.01.20 8tc [*]
    2018.05.26 cb [*]
    2020.11.21 cb [*]
    2023.02.20 6t2d [*]
    2023.06.27 cb [*]
    V Leiden hetero
    MTHFR 677 hetero
    Niedoczynność tarczycy
    HPA-1a dodatnia
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ