X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Z brzuszkiem za kierownicą :)
Odpowiedz

Z brzuszkiem za kierownicą :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • sanda Przyjaciółka

Wysłany: 4 grudnia 2024, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez nowego tematu. Do którego miesiąca prowadziłyście auto? Do końca, czy jednak wcześniej sobie odpuściłyście?
    Jak widzicie to - https://blogmezczyzny.pl/ddlg-co-to-jest-i-na-czym-polega-taka-relacja/ ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2024, 14:53

• monii00 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2024, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że to zależy indywidualnie od osoby. Jeśli koncentracja, rozmiar brzuszka i wzrok Ci pozwala to dlaczego nie. Miałam jeden dzień co nie nadawałam się do jazdy to mąż po pracy mnie zawiózł i przywiózł.

👧 29 l. 🧔‍♂️ 34 l. 👶🏻💙

age.png
  • Mala.mi Ekspertka

Wysłany: 5 grudnia 2024, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prowadziłam auto do samego końca ciąży 😀

• Lady_Dior Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2024, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz w ostatniej ciąży prowadziłam do końca, choć na końcu było już ciężko, bo brzuch mi o kierownicę już zahaczał😂 Jestem niska,mam krótkie nogi, więc nie bardzo mogłam fotel odsuwać, bo nie sięgałam nogami do pedałów 🙈

age.png

2019 córka 💗
    2021 synek💙
    2024 synek💙

2013.08.26 11tc [*]
    2018.01.20 8tc [*]
    2018.05.26 cb [*]
    2020.11.21 cb [*]
    2023.02.20 6t2d [*]
    2023.06.27 cb [*]
    V Leiden hetero
    MTHFR 677 hetero
    Niedoczynność tarczycy
    HPA-1a dodatnia
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ