X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Z jakich stron kupujecie ubrania ciążowe
Odpowiedz

Z jakich stron kupujecie ubrania ciążowe

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sawak Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2023, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, z jakich stron kupujecie ubrania ciążowe (legginsy, bluzki, sukienki)? Macie coś do polecenia?

• Anetpis Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2023, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamówiłam bluzki i sweterki z możliwością karmienia z bonprix, kilka rzeczy mam z Lidla, w tym kurtkę przejściową z wstawką dla dzidziusia, kupione przez neta i mija culture, a spodnie kupiłam stacjonarnie w pepco i takko ;) Często kupuję też ubrania, które nie sa typowo ciążowe, ale które po prostu są szersze i wygodniejsze:
    https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/kody-rabatowe/house
    Zerknij sobie do House, aktualnie maja tam sporo zniżek na sporo ciuszków ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2023, 11:40

• M_arcysia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2023, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sukienki na święta kupiłam teraz na Vinted.
    Warto poszukać trafiają się perełki :)
    Legginsy z Dolce Sonno i Tomi leggins

2017 - 👶
    05/2022 - poronienie zatrzymane 6tc
    01/2023 - poronienie zatrzymane 10tc
    Kariotyp mój ✅
    Kariotyp męża ✅
    Estriadol,prolaktyna,progesteron,
    FSH ✅
    DHEA-S04 ✅
    Witd.D- 46,6 ✅
    Zespół antyfosfolipidowy ❎
    ANA 4 dodatnie, miano 1:320

On:
    Morfologia 4% za to nadrabiają ilością,żywotnością i ruchliwością (wszystkie te parametry dużo ponad normę 💪)
    Fragmentacja DNA plemnika : 11% 👌

24.07 ⏸️
  • Madzia35 Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2023, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z HM "before and after", przechodzisz w nich cała ciążę i jeszcze po.

age.png

age.png
  • DominikaB Koleżanka

Wysłany: 11 stycznia 2024, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny! Zwracam się do Was z wielką prośbą o wsparcie badań studentek Wydziału Psychologii UAM. Badania dotyczą poczucia atrakcyjności w ciąży. Wypełnienie ankiety nie zajmie dłużej niż 5 minut. Badanie skierowane jest do kobiet, które oczekują pierwszego dziecka, w wieku od 25 do 35 roku życia, które pozostają w związku. Bardzo dziękuję za Wasz wkład i pozdrawiam jako opiekunka projektu i mama :) 
    https://forms.gle/MaiPHeYoUER5Ro3r5

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ