zachcianki...smaki
-
Hej dziewczyny a ja tak sie zastanawiam jakie macie zachcianki i znacie juz płeć dziecka...albo tak jak ja się zastanawiacie Ja mam ogólnie na słodkie ochotę.. i jedni mówią ze na chłopaka inni ze na dziewczynkę... z ciążą jest wszystko ok więc naszła mnie teraz mysl jaka to bedzie płećAgata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
Smaki a płeć to zabobon ;p
Urodzilam synka, nie mialam zadnych zachcianek w ciazy, nie jadlam czegos wiecej czy mniej. W pierwszych tygodniach mialam okrutną ochotę na mieso. Następnie wymioty do 4 miesiąca i jedzeniowstręt ogolny, a potem juz jadlam wszystko.
Moja siostra znowu, ma 2 synow, za kazdym razem ciasteczka maslane byly jej milosciąWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2018, 17:04
-
nick nieaktualnyPierwsza ciąża frytki, frytki i jeszcze raz frytki. Takie domowe. Potrafiłam jeść nawet 2 razy dziennie i polać sobie olejem. I wszelkie słodycze. Dodam, że po ciąży byłam chudsza niż przed
Druga ciąża faza na grapefruity różowe i pomidory a pomidorów przed ciążą nienawidziłam
Mam dwie dziewczynkiAgulaa30 lubi tę wiadomość
-
U mnie chłopak ale przez większość ciąży każdy zgadywał ze będzie dziewczynka
Od początku do teraz (i pewnie sie to nie zmieni) mam parcie na owoce. Obecnie zjadłabym wszystkie jakie tylko można znaleźć w lesie
Na początku nie mogłam patrzeć na słodycze, teraz tez niewiele jem, przyzwyczajenie odstawienia robi swoje
Z nowych smakow- kasza manna!
Jak to sie ma do chłopaka, nie wiemhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Mam dwie dziewczynki i w obu ciazach chcialo mi sie owocow i slodkiego. W pierwszej ciazy odrzucalo mnie od miesa, szczegolnie zapachu miesa mielonego. W obu ciazach jedynym odstepstwem od slodkosci byl smazony boczek LOL08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
U mnie najpierw ogromna ochota na owoce, szczególnie jabłka (przed ciążą nie jadłam prawie wcale), kiwi, później winogrona tak do 3 miesiąca brak chęci na mięso i ogromna chęć na słodycze, pączki! Z zachcianek wróżyli mi dziewczynkę, a będzie chłopak. Smaki w ciąży faktycznie się zmieniają, bo np. herbat owocowych teraz nie piję, nie smakuje mi słodka herbata, a gorzka też tak sobie
Generalnie płeć i zachcianki to naleciałość czasów bez USG -