Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
sandrula wrote:Mnie akurat dzisiaj kurier przyniósł koszule do szpitala
Więc jak gin będzie się dziś upierał dalej, żeby mnie tam wysłać to bynajmniej koszule mam hahahaha
Jeszcze czekam na paczkę z rzeczami dla małego i pościelą do łóżeczka
To leżenie w domu źle wpływa na nasz stan konta...
Znam toojj znam
sandrula lubi tę wiadomość
-
A tak wog. To kupiłam sukienkę na cywilny *.*
Evelin, sandrula, Duśka;) lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
Hej Wam
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze
Ja mam za to 2 wizyty w przyszłym tygodniu. W poniedziałek ostatnie usg prenatalne, a w czwartek wizyta u mojego gina. Podglądanie dziecka razy dwa
Sandrula pochwal się zakupami jak przyjdąMnie moje dziecko też ciągle pod zebra kopie i się rozpycha. Najgorzej jak się schyle. Nie dość, ze czuję mega ucisk to jeszcze nasila się zgaga. Zakladanie butów to obecnie dla mnie wyczyn level hard :p
Ja mam dzisiaj mega leniwy dzień. Chodzę po domu w szlafroku od rana i dopiero teraz idę się ubrać. Powiem Wam dziewczyny, ze marzę juz o powrocie do pracy. Takie długie l4 to jakaś masakraEvelin lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Hej Wam
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze
Ja mam za to 2 wizyty w przyszłym tygodniu. W poniedziałek ostatnie usg prenatalne, a w czwartek wizyta u mojego gina. Podglądanie dziecka razy dwa
Sandrula pochwal się zakupami jak przyjdąMnie moje dziecko też ciągle pod zebra kopie i się rozpycha. Najgorzej jak się schyle. Nie dość, ze czuję mega ucisk to jeszcze nasila się zgaga. Zakladanie butów to obecnie dla mnie wyczyn level hard :p
Ja mam dzisiaj mega leniwy dzień. Chodzę po domu w szlafroku od rana i dopiero teraz idę się ubrać. Powiem Wam dziewczyny, ze marzę juz o powrocie do pracy. Takie długie l4 to jakaś masakra
Ja nie mam sil na nic
Mam mega lenia -
Worldbyme chwal się sukienką!!
Ja moją ślubną kupiłam na olx , używanąbabka dała za nią ponad 4 tysiące a ja dałam 1200
zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia
Nats ehh czasem jak wlezie pod żebra to aż na plecy promieniuje a wtedy już tylko pomagają spacery po pokojach dopóki się nie przekreci albo nie uspi:D
Co do zakupów to na pewno się pochwalę!posciel ma przyjsc do 14 dni więc jeszcze czas :p
Evelin lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Evelin wrote:To masz dobrze
bo ja pierw pojde spac ( co juz czuje po kosciach )
potem sie zrelaksuje a na koniec wyjdzie ze mnie
he
Pocieszajacy fakt,że obie będziemy wisieć nad kibelkiem hahaEvelin lubi tę wiadomość
-
Evelin wrote:Hahaha
no to Lili nam dala
u mnie z tym melanżem to kiepskochyba się sokiem jabłkowym opije
a kebab... ojaaaa.. zjadłabym, oj tak
z seksem...cholerka, kręgosłup dalej boli, nici z seksuEvelin lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:u mnie z tym melanżem to kiepsko
chyba się sokiem jabłkowym opije
a kebab... ojaaaa.. zjadłabym, oj tak
z seksem...cholerka, kręgosłup dalej boli, nici z seksu
Ty cwaniaro! Melanże,kebaby,seksy a my z Evelin nad kiblem! To nas zalatwilas!!Evelin, LILITH.P lubią tę wiadomość
-
No to jestem po wizycie...
Sprawa ma się tak: Rozwarcie póki co nie robi się, jeżeli nie urodzę do 38 tc to czeka mnie masaż szyjki. Ogólnie szyjka się trzyma, ale powoli zaczyna się szykować do porodu, pomału staje się miękka, ale wciąż trzyma. Nie mam liczyć na to, że urodzę Lilkę w Mikołajki... No chyba, że prędzej odejdą mi wody płodowe... Słowa lekarza.
-
Anula1986 wrote:No to jestem po wizycie...
Sprawa ma się tak: Rozwarcie póki co nie robi się, jeżeli nie urodzę do 38 tc to czeka mnie masaż szyjki. Ogólnie szyjka się trzyma, ale powoli zaczyna się szykować do porodu, pomału staje się miękka, ale wciąż trzyma. Nie mam liczyć na to, że urodzę Lilkę w Mikołajki... No chyba, że prędzej odejdą mi wody płodowe... Słowa lekarza.
Dajmy wam czas te 3 tyg.. :*
Wierze że wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki