Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
19Biedroneczka91 wrote:Ja biorę tylko w witaminach, lekarz powiedzial ze to wystarczy:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 19:02
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Dusia cudowny maluszek!
Jeśli chodzi o kwas foliowy to wystarczy ten co jest w witaminach:)
A my mamy leżenia ciąg dalszy. . Brzuszek ok, nie twardnieje jak na razie:) tylko to leżenie okropne. .
Czekam na środę i wizytę, mam nadzieję że wszystko z moją szyjka ok:)
Wczoraj przyszła w końcu pościel dla małego do łóżeczkana razie się suszy po praniu, jak wyprasujemy i ubierzemy to będziemy się chwalić
Buziaki dla każdej z Was:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 19:19
Nats, Evelin lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
sandrula wrote:Dusia cudowny maluszek!
Jeśli chodzi o kwas foliowy to wystarczy ten co jest w witaminach:)
A my mamy leżenia ciąg dalszy. . Brzuszek ok, nie twardnieje jak na razie:) tylko to leżenie okropne. .
Czekam na środę i wizytę, mam nadzieję że wszystko z moją szyjka ok:)
Wczoraj przyszła w końcu pościel dla małego do łóżeczkana razie się suszy po praniu, jak wyprasujemy i ubierzemy to będziemy się chwalić
Buziaki dla każdej z Was:*
Leż kochana póki możesz :*19Biedroneczka91, Duśka;), sandrula, Evelin lubią tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Cherry_Blossom wrote:Leż kochana póki możesz :*
DokładnieBo jak Maluszek już bedzie to sobie nie poleżysz
;*
sandrula, Evelin lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Sandrula to pochwal się jak już zamontujecie ta pościel
Ja póki co popralam wiekszosc ubranek. Pieluchy i pościel za jakiś czas. My musimy jeszcze łóżeczko pomalować i skręcićAle ja mam w planach urodzić dopiero w lutym także jeszcze mam full czasu - hahaha
(żebym się nie zdziwiła
)
sandrula, Evelin lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
No wieeem, wszyscy mówią,,korzystaj póki możesz " itd. Ale tu święta idą. Coś by się posprzatalo, porobiło a tu nic nie wolno.. mąż teraz robi za Pana domu:D rodzice też pomagają, jak byłam w szpitalu to przyjechali rodzice, mama poprala i wyprasowala ubranka a tata złożył łóżeczko jak mój męż był w pracy:p teraz na weekend zapowiedziała się siostra z bratem żeby pomóc w świątecznych porzadkach. . Mam cudowną rodzinę.. głupio mi trochę ze tak wszyscy wszystko za mnie robią, jestem przyzwyczajona do tego,ze sama sobie wszystko zawsze robiłam no ale w końcu dla małego trzeba się poświęcić. .
Nats, Evelin lubią tę wiadomość
-
Nats wrote:Sandrula to pochwal się jak już zamontujecie ta pościel
Ja póki co popralam wiekszosc ubranek. Pieluchy i pościel za jakiś czas. My musimy jeszcze łóżeczko pomalować i skręcićAle ja mam w planach urodzić dopiero w lutym także jeszcze mam full czasu - hahaha
(żebym się nie zdziwiła
)
Ja po tym jak szyjka zaczęła szaleć to się wzięłam ostro za wyprawkę ze strachu:p wolę być przygotowana na wszystko:D chodz liczę na to, że Błażejek poczeka grzecznie do terminu:DEvelin lubi tę wiadomość
-
Sandrula No faktycznie rodzina stanęła na wysokości zadania
fajnie mieć taka pomoc i moc liczyć na bliskich.
Nam z wyprawki brakuje jeszcze parę rzeczy, ale większość już mamy na szczęścieA większych rzeczy to został tylko spiworek do wózka,ale to czekam do stycznia - może się zalapie na jakieś przeceny.
Zobaczysz - spokojnie dotrwasz do terminu. Jeszcze będziesz musiała lokatora wyganiac
W ogóle mamy dużą szansę na porod w tym samym dniu. Będziemy pisać w jednym czasie relacje z porodowki
Evelin lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Sandrula No faktycznie rodzina stanęła na wysokości zadania
fajnie mieć taka pomoc i moc liczyć na bliskich.
Nam z wyprawki brakuje jeszcze parę rzeczy, ale większość już mamy na szczęścieA większych rzeczy to został tylko spiworek do wózka,ale to czekam do stycznia - może się zalapie na jakieś przeceny.
Zobaczysz - spokojnie dotrwasz do terminu. Jeszcze będziesz musiała lokatora wyganiac
W ogóle mamy dużą szansę na porod w tym samym dniu. Będziemy pisać w jednym czasie relacje z porodowki
No słyszałam że często takie kobitki z problemami ciążowymi muszą potem wyganiac lokatorów:D
Noo aż lepiej się będzie rodzić wiedząc, że ktoś rodzi w tym samym czasie:D
Co do wyprawki też jeszcze kilka rzeczy brakuje ale większość już jest:DEvelin lubi tę wiadomość
-
Duśka;) wrote:Hej Kochane:-* Dziekujemy za kciuki za nas trzymane Olgiserd bardzo caluje wszystkie E-ciocie
My juz od wczoraj wieczor w domciu ale nawet nie mamy czasu zajrzec do kuchni a co dopiero laptopa otworzyc:-P Zdjecie wstawie wieczorkiem jak podesle bombla mamie:-)
Ps. Waldi kochanie w najblizszych dniach odwiedzi Was Mikolaj:-*
O kurka.. No coś Ty?? No dobra. Dzięki za cynk to będziemy czekać na Niego..
Cóż mogę powiedzieć.. Póki co dziękuję Wam wszystkim bardzo bo domyślam się że skoro Mikołaj to raczej same dobre rzeczy..
Choć w sumie to i bez Mikołaja Was kocham ale Wy wiecie o tymDuśka;), Evelin, Sylwia91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
No to witam się Mamuśki
Czarnula tak jak pisała Sylwia to nowa ciąża i nowy rozdział w życiu choć faktem jest że to co było jest w pamięci i zawsze będzie choćby nie wiem co.. Też jestem po stracie i wiem jak to jest drżec przez cały czas.. I mimo że jest Tosiu i Leoś to i tak wraca to do mnie.. Mam takie momenty że myślę o Was które straciły i wtedy przypomina mi się to moje Cudo które odeszło zostawiając miejsce Leosiowi.. Ehh.. No tak już mam no..
Duśka śliczny Królewiczlaski będą za nim chodzić mówię Ci to..
Biedroneczko ja oczywiście dorzucam się ale ja jestem do złapania bardziej na FB niż na tutejszym priv.. Szukaj mnie kochana tam.. Chyba że mamy się w znajomych to wybacz ale no mamuśka ostatnio zakręcona jest jak nie wiem co..
Słuchajcie dziś przekroczylismy magiczną liczbę 3 kilogramów.. Yupii
Co by tu jeszcze..
A Tosiu dumny jako starszy brat bo na spacerku dziś byliśmy z Leosiem i Tosiu dumnie pchał wózek i śpiewał piosenkiEvelin, Sylwia91, Kim87, bita_smietana, czarnulka24 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.