Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
19Biedroneczka91 wrote:Sylwia współczuję Ci serdecznie, ale tak czy siak jednocześnie zdrowo Wam zazdroszcze, chce juz czerwiec, chce sie Wam zalic na nieprzespane noce:)
Biedroneczko kochana oby nie było aż tak źle..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Biedroneczko jak mam Cię szukać na FB??
wysle zaproszenie raz jeszcze:)
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Eveli_na dzięki! Pójdę z nią na pewno jak się sytuacja nie zmieni. Tylko że ona ładne siusiu robi i nic ja przy tym nie boli. W dzień śpi. Teraz spala prawie 4h i juz jej nie dam spać az się wykąpiemy po 19 i dopiero kolo 21 będę chciała ją położyć
-
Sylwia u maluszkow czasem nie ma objaow. A ladnie przybiera na wadze?
Spokojnej nocki wam zyczeprzyda sie wam na pewno!
Cholercia choinka mi sie juz marzy, chyba jutro meza wyciagne po choinke i ozdoby, jakiegos swiatecznego klimatu mi sie chce.
Dusia kochana jest szansa na foto malucha w kokonie? Mama bardzo ciekawa jak to w uzyciu wyglada
Nasze nadal czekaja na lokatora -
19Biedroneczka91 wrote:A ja juz Cie zaprosilam jakis czas temu do znajomych:) Karolina mam na imie:)
wysle zaproszenie raz jeszcze:)
Dobra już Cię mam19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
eveli_na wrote:Aaaaaa nie wytrzymam. U nas znow wojna o imie. No nie wyczymie. Przekichane ma ten moj synulek na starcie
eveli_na wrote:Sylwia u maluszkow czasem nie ma objaow. A ladnie przybiera na wadze?
Spokojnej nocki wam zyczeprzyda sie wam na pewno!
Cholercia choinka mi sie juz marzy, chyba jutro meza wyciagne po choinke i ozdoby, jakiegos swiatecznego klimatu mi sie chce.
Dusia kochana jest szansa na foto malucha w kokonie? Mama bardzo ciekawa jak to w uzyciu wyglada
Nasze nadal czekaja na lokatora
Jak jest śpiąca to na głowie muszę stawać żeby ją budzić ale jakoś nam się udało dotrwać do kąpieli i właśnie wykąpana je i oby poszła spać. Przed kąpielą zasypiała w każdej pozycji bez względu na wszystko.
-
Ale na co? Nie jem produktów które mogłyby ją uczulać, mleka ani przetworów mlecznych tez ostatnio nie jem, jedynie kropelke do kawy zbożowej.. Właśnie zasypia leżąc przy mnie w łóżku. Sama bez noszenia, ale jeszcze lekko śpi bo się wzdryguje co chwila. Teraz sobie myślę że było korzystać i spać w ciąży ile wlezie hehe
Duśka;) lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Ale na co? Nie jem produktów które mogłyby ją uczulać, mleka ani przetworów mlecznych tez ostatnio nie jem, jedynie kropelke do kawy zbożowej.. Właśnie zasypia leżąc przy mnie w łóżku. Sama bez noszenia, ale jeszcze lekko śpi bo się wzdryguje co chwila. Teraz sobie myślę że było korzystać i spać w ciąży ile wlezie hehe
Nie wiem, jest tego mnóstwo. Ostatnio moja koleżanka robiła córce komplet badań, bo mala naprawde calymi nocami płakała i coś tam wyszlo, teraz ma ulozona diete pod mala.
Nie mowie, ze tak jestnu Ciebie. Szukam rozwiązania po prostu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2016, 20:11
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
No wiem wiem, a ja się zastanawiam co może uczulać.. A to nie jest tak że miałaby wysypkę? Kurcze tylko ona ładnie śpi np. W dzień... Może zwyczajnie swoją dawkę snu na dobę wykorzystywała za dnia? Dzisiaj tylko 3h drzemki s dzień i dopiero teraz znowu śpi. Zasnela leżąc obok mnie ale nie na tyle blisko żeby się tulić tylko Głaskalam ją po główce i zasnęła.
-
Sylwia sprobuj z wlacZonym na noc cicho radiem. Moze potrzebuje szumu w tle do spania? A probowalas ja w nocy przy suszarce usypic? Ja obstawiam mega skok rozwojowy i polece ci tutaj chuste, naprawde dziala cuda ! I to juz ten wiek kiedy dziecko przerabia w nocy to co dzialo sie w dzien, moze ma za duzo bodzcow w ciagu dnia? Mozna jeszcze pokusic sie o viburcol (cZopki homeopatyczne dla dzieci wlasnie na takie niepokoje).
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:No wiem wiem, a ja się zastanawiam co może uczulać.. A to nie jest tak że miałaby wysypkę? Kurcze tylko ona ładnie śpi np. W dzień... Może zwyczajnie swoją dawkę snu na dobę wykorzystywała za dnia? Dzisiaj tylko 3h drzemki s dzień i dopiero teraz znowu śpi. Zasnela leżąc obok mnie ale nie na tyle blisko żeby się tulić tylko Głaskalam ją po główce i zasnęła.
Oj wiele może uczulać i po prostu może ją brzuszek bolec. Albo potrzebuje czasu żeby jej się jelitka jeszcze wykształciły, to też czesty przypadek. Kurcze, nie wiem:( rozmawialas z pediatra o tym płaczu całymi nocami?
No albo właśnie, śpi za dużo w dzień
Chciałabym jakoś pomóc. Spokojnej nocki dziewczyny :*Sylwia91 lubi tę wiadomość
mama:
-
eveli_na wrote:Sylwia sprobuj z wlacZonym na noc cicho radiem. Moze potrzebuje szumu w tle do spania? A probowalas ja w nocy przy suszarce usypic? Ja obstawiam mega skok rozwojowy i polece ci tutaj chuste, naprawde dziala cuda ! I to juz ten wiek kiedy dziecko przerabia w nocy to co dzialo sie w dzien, moze ma za duzo bodzcow w ciagu dnia? Mozna jeszcze pokusic sie o viburcol (cZopki homeopatyczne dla dzieci wlasnie na takie niepokoje).
O, to też dobre!
mama:
-
Sylwia co to by nie było, życzę aby Malutkiej minęło, by ta noc i wszystkie kolejne były spokojne i przespane:*
Sylwia91 lubi tę wiadomość