Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:Waldi jak maluszek?
jak brzuszek?
Dusia a Wy jak sobie radzicie?
Dziś zanotowałam spadek wagi.. Minimalny ale jednak.. No i spadek apetytu ale może to być powodem pleśniawek.. Już jest ich coraz mniej bo walczymy z nimi..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
sandrula wrote:Szufladko kciuki zaciśnięte! ! Powodzenia kochana! :*
Sylwus życzę Wam spokojnych nocek:* i tak sobie świetnie radzisz!:*
Waldi jak leżałam w szpitalu na sali miałam dziewczynę, która ma 5-letniego syna i powiem Ci ze też ma z nim ciężko. . Też ciągle się buntowal, wszystko było na nie. . Ale to minie:) a może przez to chce zwrócić na siebie uwagę bo boi się że braciszek Was mu zabierze?
Kurcze nie ma niby powodu.. Wiesz co.. Mnie wydaje się że jego zachowanie wynika z tego że mój mąż ostatnio jak wraca z pracy nic mu nie pasuje i wszystko przeszkadza.. Nawet źle postawiony kubek nie na miejscu.. Tosiowi i mnie się zbiera i Tosiu żeby odreagować buntuje się.. Tu myślę że problem jest głębiej.. Mąż zmęczony i czepia się.. Tylko co ja mam powiedzieć kierowca całymi dniami siedzę z Leosiem który często sam nie wie co chce.. Poprzedniej nocy spałam 3 h z przerwami.. W dzień walka do 12..a jego w domu nie ma.. W nocy wstanie zrobi butelkę i zasypia co@zmęczony.. No ja wcale... Heh.
Mam nadzieję że to minie..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Szuflada co za niespodzianka! Rób co tam trzeba, a my tutaj trzymamy kciuki i czekamy na relacje live z porodowki :
Waldi kochana zmień ten suwaczek w wolnej chwili, bo już trochę stracił na aktualności
Sylwia mam nadzieję, ze tę problemy z Basia za chwilowe i zaraz wszystko się ułoży. Swoją drogą na tym zdjęciu co dodalas w ogole nie wygląda na niewyspana
A my dzisiaj dekorowalismy pierniczki świąteczne. Próbuje wczuć się w klimat świat, ale coś w tym roku marnie mi idzie. Jakoś mnie drażni to całe przedświąteczne zamieszanie i nakrecanie się. Ale w ogole ostatnio się marudna zrobilam i nic mi się nie podoba. Mam nadzieję, ze to chwilowe i minie za chwilę
3500 g 54 cm -
Dziewczyny uwaga.. Nie chcę zapeszac ale pielucha zmieniona, cyca possala trochę i śpi! Ssala przez sen. Trochę się kręci ale czyżby jakiś przełom? Nie wiem tylko czy się najadla bo co chwila przysypiała
Nats, Evelin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Sylwia No to trzymam kciuki za spokojna i przespana noc
Eee na pewno nie wyglądała tak strasznie
A tu Wam wrzucam zdjęcie naszych pierniczków
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3b366888299b.jpg
A jak aktualnie nie mogę spać - zgaga mnie męczy, a w dodatku Młoda zrobiła sobie z moich żeber worek do treninguaż się boję co będzie dalej
Evelin, Sylwia91 lubią tę wiadomość
3500 g 54 cm -
Laski ja usypiam..
Jeśli z jakiegos powodu ktoś coś tutaj, dajcie znac na fb jak tam Szufladkamoże uda sie przespsc noc bez wstawania do kibelka
druga opcja to albo od Sylwi, albo od Waldi albo od Dusi pozycze pampersa
Emidomi.. pilnuj skrzynke, bede pisac :*
KolorowychSylwia91, WaldhauzerM, emidomi lubią tę wiadomość
-
Evelin my juz mamy 3 także może się zmieścisz
Spala 3h i jeszcze trochę by spala ale obudziło mnie mokre łóżko od pokarmu.. Nie wyrabiam już. Musiałam ją wziąć do karmienia i w sumie to by bylo przez sen ale musiałam ją przebrać bo kupa poszła na body jakoś.. Niestety nie cała kupa i reszta ją męczy nadal. Dopiero minęła godzina jak nie śpi ale czuję że prędko nie zaśnie przez tą kupeEvelin lubi tę wiadomość
-
Dobry
Szufladka powodzenia pewnie jużytkowników jesteś na końcówce a jak nie to życzę powodzenia i wytrwałości.
Sylwus ta Twoja Basia to taki aniołek ale w duszy diabelek oj jak będzie wieksza da ci jeszcze bardziej popalić chodź ci tego nie życzę :*
Waldziu jak tam leos i tosiu :*?
A ja wczoraj skończyłam prasowanie i układanie ubranek a od 13 podróżowanie samochodem trza było zrezygnować ze szkoły bo egzaminy wypadają wtedy co mam planowana cesarke. Później do sklepu zjeść coś na szybko do chinczyka później kupić 0udelka na większe ubranka i kosmetyki dla małego ale nie było
i na koniec ostatni dzień szkoły rodzenia dostaliśmy butelkę lovi i smoczus :*
Ledwie co ten dzień przetrwałam kręgosłup boli strasznie a maluch jak na złość naciska na klatkę piersiową i pecherzSylwia91 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki i my sie witamy w sobotni poranek:-)
Szufladka kciuki zacisniete cala noc:-*
Eveli_na jasne ze bedzie fotka, dzis zrobie kilka i podesle na FB bo tu moze byc ciezko z czasem:-*
Dziewczyny nigdy tak bardzo nie kochalam mojej mamy jak teraz (chociaz zawsze kochalam ja przeogromnie:-) ). Bez tej cudownej kobiety chyba bysmy polegli albo przynajmniej zapomnieli co to jedzenie i sen:-P
Dzis w nocy udalo nam sie nawet troche spac bo Misio budzil sie co ok 3h na jedzonko, ale za to w dzien byl baaardzo marudny... Mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej:-)
Milej sobity wszystkim mamusia zyczymy:-*
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
Dusia musicie sie poznac i dotrzec i bedzie lepiej
Ja w sumie tez ciesze sie ogromnie ze rodzice przyjada. Zeswirowalabym chyba w te swieta, 19 cesarka 20-21 do domciu z maluchem atu paskudy na swieta cZekaja. Choinke trzeba ubrac jakies potrawy przygotowac. A maz moj ukochany od 24.12 do 27.12 pracuje od 16:00-00:00 codziennie... -
eveli_na wrote:Klaudys a czemu ty masz miec cc ?
Gaduaaa jak sie czujesz?
Sylwia mam nadzieje ze Basienka pospala jak powinna. A przynajmniej lepiej niz wczoraj
Maluch jest duży i nie ma miejsca żeby się przekręcić a ze ja mam miednice ciasna to tym bardziej mniej miejsca jest na obrót.
I pani ginekolog powiedziała 9 cesarce ale zobaczymy może maluch główka w dol się przekręci i zrobi niespodziankę rodzica -
KlaudyŚ wrote:Maluch jest duży i nie ma miejsca żeby się przekręcić a ze ja mam miednice ciasna to tym bardziej mniej miejsca jest na obrót.
I pani ginekolog powiedziała 9 cesarce ale zobaczymy może maluch główka w dol się przekręci i zrobi niespodziankę rodzica
Trzymam kciuki żeby się obrocil
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
eveli_na wrote:Klaudys a czemu ty masz miec cc ?
Gaduaaa jak sie czujesz?
Sylwia mam nadzieje ze Basienka pospala jak powinna. A przynajmniej lepiej niz wczoraj
schizuje sobie troszkę... no może nawet nie troszkę heheh
tu ciągnie, tam kłuje .. Cycki bolą.. noce bywają różne, raz śpię całą, raz nieFabianCyprian
Tymuś