Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:Maluch jest duży i nie ma miejsca żeby się przekręcić a ze ja mam miednice ciasna to tym bardziej mniej miejsca jest na obrót.
I pani ginekolog powiedziała 9 cesarce ale zobaczymy może maluch główka w dol się przekręci i zrobi niespodziankę rodzicateż mnie straszyli cesarką , już nie pamiętam który to był tydzień ale na pewno po 30tym i się młody obrócił
FabianCyprian
Tymuś
-
Gadu A Ty już wiesz kiedy masz ten skan pierwszy? Będzie dobrze!
U mnie Mloda od 20 tygodnia siedzi głową w dół. A mnie osttanio przeraża wizja porodu. Obojętnie czy SN czy CC. Ale jak to mój gin powiedział jak weszło to musi jakoś wyjśćNic się nie poradzi
3500 g 54 cm -
Nats wrote:Gadu A Ty już wiesz kiedy masz ten skan pierwszy? Będzie dobrze!
U mnie Mloda od 20 tygodnia siedzi głową w dół. A mnie osttanio przeraża wizja porodu. Obojętnie czy SN czy CC. Ale jak to mój gin powiedział jak weszło to musi jakoś wyjśćNic się nie poradzi
Tylko czemu przyjemniej wchodzihahahha
Nats lubi tę wiadomość
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Nats wrote:Gadu A Ty już wiesz kiedy masz ten skan pierwszy? Będzie dobrze!
a pierwszy w szpitalu 5 stycznia
udało mi się wydębić opiekę early pregnancy
Nats, bita_smietana lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:jadę prywatnie do polskiego gina w piątek 16 grudnia
a pierwszy w szpitalu 5 stycznia
udało mi się wydębić opiekę early pregnancy
Cherry Nie wiem jak to możliwe, ale kiedyś taki program oglądałambabki twierdzily, ze w czasie porodu przeżyły najlepszy orgazm ever
pewnie gdzieś w necie to jest jak kogoś interesuje temat
3500 g 54 cm -
Nats wrote:No to super! Przynajmniej będziesz spokojniejsza, bo czekać do tego 12 tygodnia to przesada. A jak się czujesz w ogole? Cora już dokucza? Jakieś mdłości czy coś?
Cherry Nie wiem jak to możliwe, ale kiedyś taki program oglądałambabki twierdzily, ze w czasie porodu przeżyły najlepszy orgazm ever
pewnie gdzieś w necie to jest jak kogoś interesuje temat
nie wiem czy to dobrze czy nie... mam schizy że znowu się nie uda .. to jest najgorszeFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:apetyt mam ogromny, mdłości póki co nie mam , piersi bolą, ciągle coś ciągnie, kłuje
nie wiem czy to dobrze czy nie... mam schizy że znowu się nie uda .. to jest najgorsze
Zapraszam kilka postów wyżej.
Przeczytać i wbić do głowy :*:*:*Gaduaaa, Nats lubią tę wiadomość
mama:
-
Moja nieobecność spowodowana dziesiejszym cywilnym jak co u nas wszystko dobrze :* Całusy niedługo do Was wracam
Evelin, Duśka;), 19Biedroneczka91, Nats lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
World to najcudowniejszego dnia Wam życzę!!!!!!
Czekamy na jakieś fotki
Edit:
Co za dzieńjedna rodzi, jedna slubuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 10:28
Sylwia91, worldbyme, Duśka;), Nats lubią tę wiadomość
mama:
-
Hej mamusie! :*
Waldi no niestety tak to jest z facetami. . Mój też jak ma ciężki dzień w pracy to wszystkie złości wylewa na mnie.. ale zaraz go ustawiam do pionu ze mnie tam nie było i mnie niech zostawi w spokoju:D najlepiej działa tekst ,,jestem w ciąży, teraz tym bardziej w ciąży zagrożonej przedwczesnym porodem i nie wolno mnie denerwować ":p bardziej chyba boi się o to, że urodze wcześnie i mu humor nagle wraca:D
Co do Tosia to trochę powojuje i mu ba pewno przejdzie:) w końcu to taki kochany chłopak! Buziaki dla Leosia!:*
Dusiaa buziole dla Oliego:* do mnie tez ma mama po porodzie przyjechaćnie wyobrażam sobie być sama z małym tak bez żadnego doświadczenia:D
Nats śliczne pierniczki!ja tych świąt nie czuję w ogóle bo nic robić nie mogę:p jak bym miała cały dom wysprzatac to na pewno poczulabym klimat
chodź namawiam mojego żeby uszka zrobić swoje, teściowej zostawie farsz do roboty a ja mogę lepić
Gaduaa ja doskonale Cię rozumiem. . Ją do skończenia pierwszego trymestru staralam się nie nakrecac na tę ciążę i wszystko brałam z dystansem. . Ale na pewno wszystko będzie dobrze!
Sylwus to nasze czary tak zadziałały na basienke!ucaluj ja tam! :*
Ja czekam na brata z dziewczyną i córka i siostrę, jadą do mnie na weekend pomóc w porzadkach jak już kiedyś pisałam:D więc mogę być mało dostępna chodź pewnie będę zaglądać co tam u naszej Szufladki! Szufladko kochana dużo siły! :*
Wczoraj już dostawalam paniki,mały tak się gdzieś u góry wypinal że non stop miałam wrażenie że brzuch mi twardnieje. .ale potem się jakoś przekręcil i ucichlo więc to chyba nie twardnienia:D
Dziś obudził mnie o szóstej,nogi miał gdzieś po lewej stronie, głowę po prawej i nie było jak się ułożyć. .już nie wspomnę o tym że się wiercil:D
Jak kogoś pominęłam to przepraszam, życzę miłego weekendu kochane! :*Sylwia91, Nats lubią tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania
-
Było bardzo dobrze jak na ostatnie czasy. Pobudka o 3:30,zasnęła o 5 i następne karmienie przed 9 i właśnie zasnęła obok mnie w łóżku to i ja złapię jeszcze trochę snu bo jutro gram więc nie odespie, wstaje po 6
Worldbyme gratulacjewszystkiego najlepszego :*
Dziewczyny ja nadal nie mogę uwierzyć że moje dziecko spało :o dziwnie się czułam jak zasnęła o 5,balam się położyć że zaraz się obudzi jak to zwykle bywa. W dodatku jak zasnęła! Sama w wózku, woziłam ją lekko tylko. Jestem taka dumna z niejworldbyme, Cherry_Blossom, sandrula, Evelin, Duśka;), Nats lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Było bardzo dobrze jak na ostatnie czasy. Pobudka o 3:30,zasnęła o 5 i następne karmienie przed 9 i właśnie zasnęła obok mnie w łóżku to i ja złapię jeszcze trochę snu bo jutro gram więc nie odespie, wstaje po 6
Worldbyme gratulacjewszystkiego najlepszego :*
Dziewczyny ja nadal nie mogę uwierzyć że moje dziecko spało :o dziwnie się czułam jak zasnęła o 5,balam się położyć że zaraz się obudzi jak to zwykle bywa. W dodatku jak zasnęła! Sama w wózku, woziłam ją lekko tylko. Jestem taka dumna z niej
A widzisz Basiunia potrafi zaskakiwaćoby więcej takich nocy:*
Sylwia91 lubi tę wiadomość
02.02.2017 - Błażejek3080 g i 54 cm do kochania