Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis za to mialam ciężką noc. Z Bogiem pół nocy dyskutowalam. Nie wiem ciągle sie boję, ze znowu sytuacja sie powtorzy... Na szczęście w chwili krytycznej obudziłam męża i mnie przywrócił do pionu:*
worldbyme Wszystkiego naj, naj na nowej drodze życia
Sandrula Ja mam wrazenie, ze prawie cały czas mam twardy brzuch. U mnie też nogi ciągle pod zebrami. O schylaniu się praktycznie mogę zapomnieć
Nie wiem czy widzieliście, ale Marta z superstyler urodziła dzisiaj synka w 32 tygodniu. 49 cm i prawie 2300 g. Ona miała termin prawie jak ja. Jeju coraz bardziej schizuje
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm -
LILITH.P wrote:Dzień dobry!!
Pogoda straszna. Idealna na sen... A dzisiaj wieczór gier u znajomych. Jak to przeżyć??? Zaraz Was nadrobięNats lubi tę wiadomość
Cherry_Blossom wrote:World to najcudowniejszego dnia Wam życzę!!!!!!
Czekamy na jakieś fotki
Edit:
Co za dzieńjedna rodzi, jedna slubuje
A trzecia prezenty dostaje..
Ciotki!! Nieocenione jesteście.. Sprawiłyście mi przeogromną radość tego niewyspanego poranka.. I choć nie ma słów żeby wyrazić to co czuję właśnie teraz to dziękuję wszystkim Mikołajom kochane jesteście
A ten Misiu większy od Leosia ha ha ha.. Ale przyjdzie chwila że go przerosnie he he.
Dzięki Wielkie cmok cmok cmok.
Później będzie fota.19Biedroneczka91, Duśka;), bita_smietana, Sylwia91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Nats wrote:worldbyme Wszystkiego naj, naj na nowej drodze życia
Sandrula Ja mam wrazenie, ze prawie cały czas mam twardy brzuch. U mnie też nogi ciągle pod zebrami. O schylaniu się praktycznie mogę zapomnieć
Nie wiem czy widzieliście, ale Marta z superstyler urodziła dzisiaj synka w 32 tygodniu. 49 cm i prawie 2300 g. Ona miała termin prawie jak ja. Jeju coraz bardziej schizuje
Wiem kochana jestem jej fanką.. Między Leosiem a Zygmuntem jest różnica 1 centymetra i pół kilograma.. Też duży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 13:25
Nats lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Przylazlam się zarazić
Jak tu dużo znajomych dziewczynek
Evelin
Biedroneczka
CherryEvelin, Sylwia91, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne