Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Szufladka gratulacje malenstwa:-*
szuflada, Evelin lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm09.05.17- 8kg i 73cm
-
szuflada wrote:Dziewczyny dziś o 18:35 przyszła na świat moja córcia
Kochana gratulujemy Księżniczki i życzymy zdrówka maluszkowi jak i dzielnej mamie..
Fajnie nam się tu zaczyna dziać..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2016, 23:58
Evelin, szuflada lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
No więc dziękujemy raz jeszcze za prezenty..Tosiu prze szczęśliwy bo kocha misie.. Leosia misia też.
Jesteście kochaneTyle pozytywnej energii nie dostałam nigdy od nikogo
A poniżej dowody..
Sylwia91, Evelin, Duśka;), 19Biedroneczka91, emidomi, bita_smietana, Nats, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Waldi
szufladzie to gratulujemy księżniczki a nie księcia
hehehe
Szufladko podziwiam! Tyle godzin.. Dzielna jesteś! OdpoczywajcieBuziaki!
Moja dzisiaj trochę więcej spała w dzień więc na noc się nie nastawiam ale póki co śpi, obudziłam ją na kąpiel przed 20 i zjadla potem cyca przy czym zasnęła i śpi do teraz już 3h. Pewnie niedługo wstanie ale nie budzę jejEvelin lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Waldi
szufladzie to gratulujemy księżniczki a nie księcia
hehehe
Szufladko podziwiam! Tyle godzin.. Dzielna jesteś! OdpoczywajcieBuziaki!
Moja dzisiaj trochę więcej spała w dzień więc na noc się nie nastawiam ale póki co śpi, obudziłam ją na kąpiel przed 20 i zjadla potem cyca przy czym zasnęła i śpi do teraz już 3h. Pewnie niedługo wstanie ale nie budzę jej
Dobra Sory.. Zmęczenie robi swoje..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Dobra Sory.. Zmęczenie robi swoje..
Nie budziłam małej tylko poszłam spać sama i uwaga wstała dopiero kolo 1:30 może trochę po czyli łącznie spała prawie 6h! Wstala, zjadla i poszła kupa to się przebrałysmy a teraz już zasypia w wózkua ja wracam do spania
WaldhauzerM, Evelin lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Oj tam oj tam Tobie wszystko wybaczamy
Nie budziłam małej tylko poszłam spać sama i uwaga wstała dopiero kolo 1:30 może trochę po czyli łącznie spała prawie 6h! Wstala, zjadla i poszła kupa to się przebrałysmy a teraz już zasypia w wózkua ja wracam do spania
I za to Was kocham
To jak ona tyle spała to dziękować Bogu że poszła spać dalej..
My właśnie po awanturze o cyca i po butli z której większość kącikami ust uciekła.. Paczam czy śpi czy nie.. Ja rano nie wstanę..Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 02:40
-
Evelin wrote:Aniu a jak u Was ? :*
Od środy wychodzi ze mnie czop, podejrzewam, że to właśnie on, jest albo z domieszką zabarwienia różowego albo z krwią... Cały czas czekam na rozwój sytuacji. Nie wiem ile to jeszcze potrwa. Jak do środy rana mała nie zechce wyjść to jadę jeszcze tego samego dnia na wizytę do gina.
WaldhauzerM lubi tę wiadomość