Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
eveli_na wrote:Och planszówki, uwielbiam!
Ja ostatnio z córką w Monopol lub Rummikub bo to najbardziej lubi.
W nocy jakiś dupek ukradł nam hulajnoge wahadłową z balkonu, huku przy tym narobił ogrom, mało się w gacie nie posrałam... Mąż był na nocce. Nie wyglądałam nawet bo zwyczajnie się bałam. Strasznie mi tego ustrojstwa było szkoda, nawet spać potem w nocy nie mogłam. Około 11 rano córa zobaczyła, że hulajnoga leży w krzakach kawałek od domu, porzucona całkiem, ktoś nawet próbował sobie ją paskiem od spodni spiąć, żeby nieść, jechać próbował bo całą ją w błocie urypał i w końcu porzucił. Nie udało mu się jej złożyć ani szybko z nią uciec ponad 10kg i bardzo nieporeczna w noszeniu, wiec razem z tym paskiem od spodni została, widać ktoś go musiał nastraszyć, może sąsiedzi wyglądali czy coś.
A rano okazało się, ze ktos powybijał szyby w samochodach przed naszym blokiem, (naszego auta akurat nie było), wiec obstawiam ze to ten sam sobotnio nawalony osobnik.
Nie ale tak serio to współczuję.... Ja jak maz ma nocki to kazdy glosniejszy dzwiek przeżywam.... OkropnoscEvelin lubi tę wiadomość
Cherry_Blossom wrote:Emidomi, co tam u Ciebie kochana? Łap, dużo dla Ciebie
Z takiej zarazy to musi być groszekjutro testuję. Dam Ci znać
Evelin lubi tę wiadomość
31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Z takiej zarazy to musi być groszek
jutro testuję. Dam Ci znać
emidomi, Evelin lubią tę wiadomość
Wróciłam dziękujemy za życzenia :* Było cudownie
19Biedroneczka91, Evelin lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
8 sierpnia - dodatni test owulacyjny
22 sierpnia - 2 kreseczki
Aniołek 14.10.2015
-
19Biedroneczka91 wrote:Jak się czujesz jako mężatka:D?
19Biedroneczka91, Evelin lubią tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
249 g -> 469 g -> 824 g -> 1018 g -> 1410 g -> 1880g -> 2678g -> 2950g szczęścia
Aniołek 14.10.2015
-
eveli_na wrote:Worldbyme wszystkiego najpieknijszego na nowej drodze zycia
19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
07.04.2017 Alex 3240 g
Aniołek 14.10.2015
-
Emidomi trzymam kciuki!
Eveli_na co za pierdziel żeby dziecko okradac z zabawki...masakra
Ja też uwielbiam planszowki! Jak pracowałam w szkole to na świetlicy grałam non stop z dziećmi w cośalbo ukladalismy puzzle bo to też kocham!
19Biedroneczka91, Evelin, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Kupiłam sobie 1000 elementow z pandami:)
na nudę w długie ciążowe dni:)
ja bardzo bym chciała poukładać ale mala bywa czasami bardzo absorbujaca i wiem że nie będę miała czasu... Np dzisiaj nie spała od 12 do 20. Złapała tylko 3 drzemki może na 15min.
-
Witam Mamuśki
Worldbyme wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia kochana
Ewelina nie zazdroszczę atrakcji.. Sama bym w gacie ze strachu narobiła..
Też uwielbiam planszowki tylko grać nie ma z kim bo mąż nie lubi.. Woli ogród..
Kurka.. Mam problem.. Leoś potrafi zrobić taką awanturę że szok.. Próbuję mu cyca dać a ten weźmie do buzi nawet nie pociągnie i ryk.. No masakra.. Rano pół godziny minęło zanim złapał pierś.. Już nie wiem co mam robić.. Ręce i nogi opadają..
Po za tym jestem padnięta..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej dziewczyny. Jestem na bierzaco chociaż malo pisze
Jutro z rana mam glukoze
Trzymajcie kciuki!
A o 15:000 szkole rodzenia
World.. Jeszcze raz wszystkiego naj
Waldi wspolczuje, wiesz że nawet gdy nie pisze to i tak myslami z Wami
Evelinka jutro zobacze zdj na fb i dam znac :* a ta akcja z balkonem. Masakra jakas.
Emidomikciuki! :*
Lili, Wisnia, Biedronka
My dzis mielismy spoko akcje.
Jechalismy do domu, dobrze że moj prowadzil bo ja to jestem dzis zaje** szlamemnie ogarniam
A na srodku drogi w poprzeg, leza sobie dwa kable z lini wysokiego napiecia.. I co stoimy i paczamy..A one wisza od jednego slupa do drugiego ale na ziemi.. Adam za tel, wykrecil 112, powiedzial co I jak poprosili nas zebysmy zostali na miejscu i wlaczyli awaryjne bo to taka droga "wiejska" zeby nikomu nic sie nie stalo, bo wiadomo nie każdy bystry .czekalismy godz. Chociaż do miasta 10min drogi, na dodatek pojechali nie tam gdzie trzeba, jakis strazak chyba dzwonil osobiscie i Adam ich prowadzilokazalo sie ze kable pod napieciem, podziekowali i wezwali energetyke a my w nagrode musielismy jechac do okola
zreszta juz nie raz mielismy takie przypadki bo moj nigdy nie jest obojetny
kiedys rower lezal na srodku ( tej samej drogi ) ale zywej duszy .. zadzwonil na policje a pare metrow dalej pijaczyna lezal w krzunach
Dobra mykam spac buziaki :* :*
Kolorowych snow , przede wszystkim dla swiezo upieczonych mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 00:48
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
Evelin wow ale macie atrakcje!
U nas dzisiaj rekord spania. Od 20 do 2:30 przy czym to ja się obudziłam i ją wzięłam na karmienie bo się kręciła ale nie wstała. Zjadla i zasnęła u mnie w łóżku i po dwóch godzinach się obudziłam bo zasnelam z nią i odłożyłam do wózka i tak pospala jeszcze godzinę. Kupa ją męczy całą noc i jeszcze nie było
Waldi a jak robi tą awanturę to jest na początku karmienia czy po jakimś czasie? Bo u nas było po jakimś czasie w trakcie jedzenia się zaczynała i ja już się nauczyłam że u Basi to oznacza albo brzuszek jak kuli nóżki albo zwyczajnie nie chce już jeść ale nie umie sobie odmówić przyjemności ssania cyca przy czym złości się że mleko leci bo głodna nie jest. Wtedy ją brałam i nosiłam i na ogół zasypiałaa czasem jeszcze na awanturę przy cycu pomaga podniesienie do odbicia, może chce mu się odbić i nie może? Spróbuj :*
Evelin lubi tę wiadomość
-
My kończymy dzisiaj 2 miesiące! Kiedy to zleciało?!
O mała zasnęła w wózku to idę spać daleja myślałam że już prędko nie zaśnie. Co prawda trochę się wzdryguje co chwila bo w jelitach jej się przelewa ale może pośpi. W końcu nie spała wczoraj całe popołudnie bo od 12do 20 bylo może 2-3 drzemki na 15min
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2016, 06:27
Evelin, Nats, 19Biedroneczka91 lubią tę wiadomość