Zafasolkowane z grupy Starania o maluszka OF
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem w szpitalu:) rozwarcie mam juz na 3 cm, ale szyjka jeszcze na 1 cm dluga. Skurcze coraz bardziej intensywne, ale niestety nieregularne, ale po takich 3 porzadnych wylecial mi czop. Kurde, ale ja juz bym chciala przytulic tego mojego mężczyznę
Evelin, Caro, wvmvw lubią tę wiadomość
Aaa i wg usg moj Klocuszek ma juz 3500-3600g:)
Bella_Bella, Sylwia91, mysia09, Evelin, czarnulka24, Posok82, Caro, ines. lubią tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Jestem w szpitalu:) rozwarcie mam juz na 3 cm, ale szyjka jeszcze na 1 cm dluga. Skurcze coraz bardziej intensywne, ale niestety nieregularne, ale po takich 3 porzadnych wylecial mi czop. Kurde, ale ja juz bym chciala przytulic tego mojego mężczyznę
Kochana to już zaraz Trzymam kciuki za szybki poród19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:Wśród znajomych Męża mamy 4 ciąże, łącznie z naszą jest 5...a tylko my mamy syna
Zapraszam do Gdańska razem się poturlamy po plaży. I gofra wciągniemy
Kochana tak bardzo chętnie... tylko brak mocy na podróż ze Śląska:(
mama:
7 IX 16 - Aniołek 13 tc (*)
-
Hej, ktos mnie pamieta ?
Przepraszam za nie pisanie.. ten remont sie przeciąga..
Przeczytalam wszysciutko..
Dużo tego
I musze przyznac ze jest tu pieknie, ciazowo
Nie zapamietalam wszystkiego ale gratuluje Wam kochane udanych wizyt :* i pieknych maluszkow!!!
Obiecuje wpadac tu czesciej :*
Najwazniejsze co teraz moge napisac to Gratulacje dla Smietanki i ogromne kciuki dla Biedroneczki
No i Sylwia i Waldi ..
Ja po pierwszym zdjeciu skojarzylam chrzestna.. Ale patrzylam i patrzylam , powiem Wam ze niezle zrasowalyscie mi mozg hehe ale komentarz po komentarzu i jednak odetchnelam ze nie popier..mi sie w glowie do konca :p
Dusia dziekuje za kartke
I wg dziewczynki dziekujemy z Kuba za prezent
A tak to u nas cudownie, moj synek jest niesamowity zreszta jak jego tata mam cudownych facetow
Leci Nam juz 3 mc.. tak wiem ten czas zapier ale Wy kochane wiecie to najlepiej!
Jeszcze raz Biedronka mocne kciuki!
Postaram sie byc tu czesciej ale w razie co piszcie na fb :*
Caluje! :*
19Biedroneczka91, czarnulka24, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Gratuluje wszystkich wizyt:) jakbym urodzila to postaram sie szybko dac znac:)
Biedroneczka czekamy na wieści. Trzymaj się kochana.19Biedroneczka91 lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Hej kochane:) u nas na razie bez zmian;) pojawiaja sie skurcze, ale takie bezcelowe, nieregularne... Wedruje duzo po schodach, zeby wykurzyc syna, ale jak na razie dorobilam sie tylko zadyszki:D Malutki dzis sie pręży jak struna, moglby sie wybic i wystartować na świat:)
Jutro dla mnie ciężki dzien, rocznica porodu... Szczerze to chcialabym przezywac ja tuląc Ignasia, wiedzac, ze jest bezpieczny. Ale cóż chodze, modle sie i czekam... Reszta juz nie ode mnie zalezy:*Evelin, Caro, worldbyme lubią tę wiadomość
Posok82 wrote:Biedronko trzymam kciuki, strasznie dlugo trwa skoro juz wczoraj mialas rozwarcie 3cm... Jestem calym sercem z Wami
Evelin lubi tę wiadomość
19Biedroneczka91 wrote:Eee bo u mnie sie jeszcze porod nie zaczal;) ja nawet nie wiem kiedy to rozwarcie sie zrobilo:)
-
Biedronko wszystko będzie dobrze! ja Ci mówię Ignaś zapisał się na niedziele :* a Ty sie nie stresuj, jesteś pod dobrą opieką i stałym nadzorem.
my w poniedziałek ciąża donoszona. choć na dzisiejszej wizycie doktorek stwierdził, że już jest donoszona i że mały może wychodzić w każdej chwili. ja naprawde nie wiem kiedy to zleciało. dopiero były 2 kreski w które nie mogłam uwierzyć a tu się trzeba zbierać do rodzenia...
no i po wizycie to jeszcze wieść taka, że mały przypakował. nie wiadomo jakim cudem ale waży 2800 a 2 tygodnie temu ważył 2150 no cóż tylko sie cieszyć. także matka wariatka przedwcześnie spanikowała, że będzie malutki i kupiła ciuszków na 50 które okazuje się, że mogą się nie przydać to tak w ramach przestrogi dziewczyny
jedynie co to zła na siebie jestem bo zapomniałam zapytać o ktg. on nic nie mówił ale zapomniałteż mi wypisać l4 więc nie wiem czy sobie zapomniał czy mam nie chodzić czy co... i teraz tylko o tym myślę, więc chyba będę musiała do doktorka w poniedziałek przedzwonić... wszystkie stawiałyście się pod koniec n ktg czy nie jest tp norma?Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Ines z tym ktg jest różnie ja miałam sie zglosić na ktg do szpitala dopiero w dniu terminu jeśli oczywiście wcześniej nic się nie będzie działo ale spotkałam sie z tym że dwa tygodnie przed terminem dziewczyn na ktg co 2-3 dni jeździły, dooytaj się lekarza jak ma być w Twoim przypadku