X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zamienię Clexane 0.4 na Fraxiparine 0.4
Odpowiedz

Zamienię Clexane 0.4 na Fraxiparine 0.4

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Soonia1617p Znajoma

Wysłany: 2 lutego 2022, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Jestem w II trymestrze ciąży, używałam fraxiparine na rozrzedzenie krwi, ostatnio przeszłam na clexane ze względu na większą dostępność. Niestety bardzo źle znoszę każdy zastrzyk z clexanu, zostały mi zastrzyki na 60 dni i marzę o zmianie tego na fraxiparine. Może jest ktoś kto woli clexane i chciałby się zamienić?
    W razie czego proszę o kontakt na: [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ