X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zapalenie pęcherza zastój moczu w prawej nerce
Odpowiedz

Zapalenie pęcherza zastój moczu w prawej nerce

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maja123 Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie mialyscie podobną sytuację Co możecie powiedzieć jeśli była taka sytuacja u Was ;( W szpitalu twierdzą,że ten zastój jest od kamyka którego nie widać na usg :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 16:43

Maja
  • rivsha Znajoma

Wysłany: 3 października 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapalenie pęcherza to miałam nie raz, ale zastoju w nerce nie było. Ja chcąc pozbyc się tego cholerstwa stosowałam urofuraginum przez tydzień by mi to zapalenie więcej nie powrocilo. Mam już jakiś czas spokoj wiec ważne ze zadzialalo.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ