X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zapalenie pęcherza zastój moczu w prawej nerce
Odpowiedz

Zapalenie pęcherza zastój moczu w prawej nerce

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maja123 Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie mialyscie podobną sytuację Co możecie powiedzieć jeśli była taka sytuacja u Was ;( W szpitalu twierdzą,że ten zastój jest od kamyka którego nie widać na usg :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 16:43

Maja
  • rivsha Znajoma

Wysłany: 3 października 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapalenie pęcherza to miałam nie raz, ale zastoju w nerce nie było. Ja chcąc pozbyc się tego cholerstwa stosowałam urofuraginum przez tydzień by mi to zapalenie więcej nie powrocilo. Mam już jakiś czas spokoj wiec ważne ze zadzialalo.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ