X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zapalenie pęcherza zastój moczu w prawej nerce
Odpowiedz

Zapalenie pęcherza zastój moczu w prawej nerce

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maja123 Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie mialyscie podobną sytuację Co możecie powiedzieć jeśli była taka sytuacja u Was ;( W szpitalu twierdzą,że ten zastój jest od kamyka którego nie widać na usg :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 16:43

Maja
  • rivsha Znajoma

Wysłany: 3 października 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapalenie pęcherza to miałam nie raz, ale zastoju w nerce nie było. Ja chcąc pozbyc się tego cholerstwa stosowałam urofuraginum przez tydzień by mi to zapalenie więcej nie powrocilo. Mam już jakiś czas spokoj wiec ważne ze zadzialalo.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ