X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zapalenie pęcherza zastój moczu w prawej nerce
Odpowiedz

Zapalenie pęcherza zastój moczu w prawej nerce

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Maja123 Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie mialyscie podobną sytuację Co możecie powiedzieć jeśli była taka sytuacja u Was ;( W szpitalu twierdzą,że ten zastój jest od kamyka którego nie widać na usg :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 16:43

Maja
  • rivsha Znajoma

Wysłany: 3 października 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapalenie pęcherza to miałam nie raz, ale zastoju w nerce nie było. Ja chcąc pozbyc się tego cholerstwa stosowałam urofuraginum przez tydzień by mi to zapalenie więcej nie powrocilo. Mam już jakiś czas spokoj wiec ważne ze zadzialalo.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ