X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne żel intymny w ciąży
Odpowiedz

żel intymny w ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 czerwca 2016, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytałam już trochę, że w czasie ciąży można używać podczas seksu żeli intymnych. Niby w ciąży kobiety 'skarżą się' na większą ilość śluzu, ja odkąd biorę luteinę dopochwowo prawie go nie mam;/ I tu moje pytanie jakich konkretnych żeli można używać? Wiem, np. że rozgrzewające są zakazane. Ale może któraś z was używała lubrykantu i może jakiś konkretny polecić.

• pap86 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uzywalam i uzywam na bazie wody unimil natural zielony :) jestem alergiczką a po nim wszystko jest ok.

Sylvuszka lubi tę wiadomość

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ