Zez a cc
-
Witam dziewczyny. Mam delikatnego zeza jest widoczny jak się denerwuje. Jak miałam 8 lat to miałam operację korekcji zeza która tylko trochę pomogła. W ciąży mi się pogorszył trochę wzrok . Obecnie 29 tc . Czy w takiej sytuacji mogę iść do okulisty po skierowanie na cc. Boję się że wada mi się pogłębi.Starania od maja 2018.
Czekam na II kreseczki
06/19- histeroskopia- usunięcie dwóch polipów
09/19 - dwie kreski na teście
18/09-Beta hcg 1388 😊
20/09- Beta hcg 3497 🙂 -
Hej jak najbardziej możesz iść do okulisty po wskazanie do CC pytanie tylko czy w szpitalu uznają to wskazanie. Miałam podobne sytuacje i uznali mi z wielkim fochem, potem każdy lekarz i polozna na zmianie wypominali mi że miałam CC na życzenie, czułam sie jakbym popełniła jaka zbronie, koszmar. Suma summarum i tak jestem zadowolona bo dziecko urodziło sie zdrowe, ja też jestem zdrowa, że wzrokiem wszystko w porządku.
-
Byłam u okulisty . Niestety stwierdził że nie ma wskazań do cc . Mówił że może być tak że wada się pogłębi. Zaproponowała mi wizytę u psychiatry żebym poszła i powiedziała że boję się porodu . Wystawiła tylko zaswiadczenie na którym jest napisane że ostateczna decyzję podejmuje położnik. Czy mój lekarz ginekolog mimo wszystko może mi wystawić wskazanie do cc jeśli mu powiem że boję się że wada mi się pogłębi ? Jak mam mu to powiedzieć??Starania od maja 2018.
Czekam na II kreseczki
18/09-Beta hcg 1388 😊
20/09- Beta hcg 3497 🙂 -
W każdym szpitalu zaakceptują mi takie zaswiadczenie? Jak mogę to sprawdzić. Czy muszę poinformować mojego gin o tym że będę miała takie zaswiadczenie?0Starania od maja 2018.
Czekam na II kreseczki
18/09-Beta hcg 1388 😊
20/09- Beta hcg 3497 🙂 -