X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zmniejszenie lub zanik objawów ciążowych
Odpowiedz

Zmniejszenie lub zanik objawów ciążowych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kika5 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem w 6-tym tygodniu ciąży i się mattwię, bo od 2 dni zniknęły mi objawy takie jak mleczny śluz, pobolewanie podbrzusza oraz zmniejszył się ból sutków. Pozostały senność i mdłości. Czy to normalne? Boję się, bo ostatnio jak poroniłam też objawy znikały jeden po drugim. Fakt, wtedy krwawiłam od razu, ale nie zmienia to faktu, że się martwię. Pomóżcie. Jak było u Was?

315f2c661565b20785de22754f990710.png
  • Kika5 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hop

• Kika5 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoop

• pigułka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika u każdego inaczej zanikają objawy. U jednych to coś znaczy, a u drugich nie. Mnie w 6 tygodniu to piersi nawet jeszcze nie bolały. Jeśli bardzo się denerwujesz to umów się na szybką wizytę do gina.

Kika5 lubi tę wiadomość

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • blond Debiutantka

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    każdy przeżywa ciąże na swój sposób, ja mam wszystkiego po troszku, jednak te symptomy z czasem zanikają, miewałam mocne migreny, które przeszły, teraz nadszedł czas na drętwienie rąk i popuszczanie moczu w ciąży, ale liczę na ich szybki finisz :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ