X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zmniejszenie lub zanik objawów ciążowych
Odpowiedz

Zmniejszenie lub zanik objawów ciążowych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kika5 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem w 6-tym tygodniu ciąży i się mattwię, bo od 2 dni zniknęły mi objawy takie jak mleczny śluz, pobolewanie podbrzusza oraz zmniejszył się ból sutków. Pozostały senność i mdłości. Czy to normalne? Boję się, bo ostatnio jak poroniłam też objawy znikały jeden po drugim. Fakt, wtedy krwawiłam od razu, ale nie zmienia to faktu, że się martwię. Pomóżcie. Jak było u Was?

315f2c661565b20785de22754f990710.png
  • Kika5 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hop

• Kika5 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoop

• pigułka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika u każdego inaczej zanikają objawy. U jednych to coś znaczy, a u drugich nie. Mnie w 6 tygodniu to piersi nawet jeszcze nie bolały. Jeśli bardzo się denerwujesz to umów się na szybką wizytę do gina.

Kika5 lubi tę wiadomość

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • blond Debiutantka

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    każdy przeżywa ciąże na swój sposób, ja mam wszystkiego po troszku, jednak te symptomy z czasem zanikają, miewałam mocne migreny, które przeszły, teraz nadszedł czas na drętwienie rąk i popuszczanie moczu w ciąży, ale liczę na ich szybki finisz :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ