X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Zmniejszenie lub zanik objawów ciążowych
Odpowiedz

Zmniejszenie lub zanik objawów ciążowych

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kika5 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jestem w 6-tym tygodniu ciąży i się mattwię, bo od 2 dni zniknęły mi objawy takie jak mleczny śluz, pobolewanie podbrzusza oraz zmniejszył się ból sutków. Pozostały senność i mdłości. Czy to normalne? Boję się, bo ostatnio jak poroniłam też objawy znikały jeden po drugim. Fakt, wtedy krwawiłam od razu, ale nie zmienia to faktu, że się martwię. Pomóżcie. Jak było u Was?

315f2c661565b20785de22754f990710.png
  • Kika5 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hop

• Kika5 Przyjaciółka

Wysłany: 12 lutego 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoop

• pigułka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika u każdego inaczej zanikają objawy. U jednych to coś znaczy, a u drugich nie. Mnie w 6 tygodniu to piersi nawet jeszcze nie bolały. Jeśli bardzo się denerwujesz to umów się na szybką wizytę do gina.

Kika5 lubi tę wiadomość

3i49io4pwtvv3zn2.png
  • blond Debiutantka

Wysłany: 17 lutego 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    każdy przeżywa ciąże na swój sposób, ja mam wszystkiego po troszku, jednak te symptomy z czasem zanikają, miewałam mocne migreny, które przeszły, teraz nadszedł czas na drętwienie rąk i popuszczanie moczu w ciąży, ale liczę na ich szybki finisz :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ