Znikajaca i pojawiajaca sie kreska -HELP!
-
Hej wszystkim!
Zalozylam ten temat na ovufriend, ale moze tutaj bardziej doswiadczone dziewczyny beda wiedziec lepiej..
Miesiaczka spoznia mi sie 4/5 dni. Wczoraj rano zrobilam test, od razu pojawila sie druga kreska, troche bledsza od kontrolnej, ale bardzo wyrazna. za okolo 30/40 sekund zniknela i zostala tylko kontorlna. uznalam to za wynik negatywny, ale dzisiaj rano gdy chcialam wyrzucic test, jest tam wyrazna kreska! Cienka, ale wyrazna, nie trzeba sie przygladac. Nie wiem co mam myslec! Czy ktoras z was miala taka dziwna sytuacje? Z gory dziekuje za odpowiedzi
*Wiem, ze musze powtorzyc test i isc na bete, ale chcialam zapytac, czy komus sie takie cos przytrafilo -
Hej
U mnie było troszkę inaczej
Po zrobionym teście pokazała się tylko jedna kreska
Zostawiłam test w łazience po jakiś 30 minutach Zerknelam na niego jeszcze raz a tam cudowna druga kreska która w chwili obecnej ma 31 tygodni
Myślę, że mogę Ci gratulowac ciazy mało kiedy druga kreska pojawia się bez ciazy
PS. Ja bym zrobiła drugi test innej firmy tak dla potwierdzenia a później jak nie da Ci to spokoju to beta ale moim zdaniem ciaza jak nic -
kasioua wrote:Hej wszystkim!
Zalozylam ten temat na ovufriend, ale moze tutaj bardziej doswiadczone dziewczyny beda wiedziec lepiej..
Miesiaczka spoznia mi sie 4/5 dni. Wczoraj rano zrobilam test, od razu pojawila sie druga kreska, troche bledsza od kontrolnej, ale bardzo wyrazna. za okolo 30/40 sekund zniknela i zostala tylko kontorlna. uznalam to za wynik negatywny, ale dzisiaj rano gdy chcialam wyrzucic test, jest tam wyrazna kreska! Cienka, ale wyrazna, nie trzeba sie przygladac. Nie wiem co mam myslec! Czy ktoras z was miala taka dziwna sytuacje? Z gory dziekuje za odpowiedzi
*Wiem, ze musze powtorzyc test i isc na bete, ale chcialam zapytac, czy komus sie takie cos przytrafilo
Po upływie maks 10' testu się nie odczytuje więc o niczym to nie świadczy. Powtórz test. -