X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Żylaki powrózka nasiennego - komu się udało po operacji?
Odpowiedz

Żylaki powrózka nasiennego - komu się udało po operacji?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Dziewczyny której z Was udało się zająć w ciążę po operacji żylaków powrózka nasiennego u męża? I po jakim czasie od operacji? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź :)

• Listka Debiutantka

Wysłany: 5 maja 2017, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam się udało 16 miesięcy po operacji. Nasza córeczka ma prawie roczek. Przed operacją lekarz mówił , że według statystyk na poprawę czekać można do 18 miesięcy. Na tej stronie jest kilka dziewczyn którym się udało.

Wrzesień 2012- początek starań
    Listopad 2013 - fatalne wyniki M.
    Kwiecień 2014 - operacja ŻPN
    Udało się !!! Sierpniowy CUD 2015!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2017, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :) próbuje się pozytywnie nastawiac, że ta operacja to klucz do szczęścia, jednak czytałam już tyle opini, że po operacji nie było żadnych pozytywnych efektów... :(

• KasiaZ Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2017, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż miał, ale jak był nastolatkiem więc. Co prawda z 20 lat temu, ale nie miał żadnych problemów w zostaniu ojcem. Teraz jestem w trzeciej ciąży i praktycznie wszystkie trzy były ustrzelone za pierwszym razem.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ