X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży macica siodelkowata
Odpowiedz

macica siodelkowata

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • klauuudia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane , niedawno dowiedzialam sie ze zaszlam w ciaze. Jeszcze nie bylam u lekarza, Termin mam dopiero za 1,5 tygodnia... 3 lata temu dowiedzialam sie ze mam macice siodelkowa jest to wrodzona wada macicy. Boje sie, ze moge nie donosic tej ciazy... Staram sie o tym nie myslec ale to jest silniejsze ode mnie. Mialyscie badz macie jakies doswiadczenia na ten temat? Co powinnam zrobic?
    https://ovufriend.pl/graph/ef40d16491f8544e57a67e57fc5e3326

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 18:33

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ