13 DC i pęcherzyk 13 mm
-
nick nieaktualnyDziewczyny w 13 DC byłam na monitoringu mój gin stwierdził że na lj jest 13 mm pecherzyk ale nic z tego nie będzie. Stwierdzil cykl bezowulacyjny. Zaznaczam, że cykle mam 33-34 dniowe. W 18 dc były objawy owu, śluz, skok temperatury, pozycja szyjki. Może jednak była owulacja.
-
nick nieaktualny
-
sarah020980 wrote:Dziewczyny w 13 DC byłam na monitoringu mój gin stwierdził że na lj jest 13 mm pecherzyk ale nic z tego nie będzie. Stwierdzil cykl bezowulacyjny. Zaznaczam, że cykle mam 33-34 dniowe. W 18 dc były objawy owu, śluz, skok temperatury, pozycja szyjki. Może jednak była owulacja.
Ja radzę zmienić lekarza bo z tego co widać to jakiś mało kompetentny pewnie, że owu mogła być. Ja w 11dc nie miałam wcale pęcherzyka... w 15dc miałam 14mm, a w 17dc miałam 18mm. Owulacja była w 21 dc a cykle mam 35-36 dniowe. Poza tym lekarz mógł zaproponować zastrzyk np.Gonal na wzrost pęcherzyka. Widzę, na Twoim wykresie że masz plamienia a to znaczy że masz za niski progesteron... ja w takim przypadku przyjmowałam Luteinę (progesteron dopochwowo).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2017, 20:11
-
nick nieaktualny
-