Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację 6 dc. Możliwa owulacja?
Odpowiedz

6 dc. Możliwa owulacja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Roxanne20 Debiutantka

Wysłany: 7 grudnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kochane. To jest drugi cykl starań o upragnione drugie dziecko. Pierwszy cykl się nie udał. Okres się spoźnił 7 dni. Cykle 30-31 dniowe. Dziś jest 6 dc. z ciekawości pierwszy raz zrobiłam test owulacyjny. O dziwo dwie kreski. Łącznie cztery testy dziś pokazały drugie kreski... Czy to jest możliwe?

• Roxanne20 Debiutantka

Wysłany: 7 grudnia 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piaty test zrobiony. Kreski grube i mocne...

• Felicidad Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może zrób test ciążowy. Czasami testy owulacyjne wychodzą dodatnie podczas ciąży .

xnw4krnttz5ceq7m.png
  • iwmar Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 02:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jest podobnie zobacz mój wykres

• Roxanne20 Debiutantka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem drugi dzień po okresie. Raczej ciąża jeszcze wykluczona. Starania były wczoraj. Szyjka mnie zszokowała, bo jest wysoko, jak usta, miękka lekko otwarta...

• Roxanne20 Debiutantka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, masz podobnie :) Masz tak pierwszy raz?

• Roxanne20 Debiutantka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowy test owulacyjny rownież dodatni, pojawiło się plamienie. Biała wydzielina zabarwiona na jasno brązowy kolor i jasny róż, szyjka wyraźnie otwarta, miękka, wysoko, ból jak na okres. Czyżby owulacja?

• iwmar Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przy 1 dziecku jak zaszłam w ciąże miałam 1 dzien w 24 dc plamienie lekkie i przy staraniach o drugie zawsze jak robiłam test to zazwyczaj 1 lub dwa dni wychodził pozytywny i nigdy w zyciu przy owulacji nie miałam zadnych plamień i krwawień a teraz 4 testy i to bardzo pozytywne i od dwoch dni lekkie ale czyste pomieszane ze sluzem krwawienie dzisiaj test wyszedł negatywny ale 4 testy byly mega pozytywne wczoraj kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej pierwszy raz tak mam

• iwmar Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxanne20 udostepnij swoj wykres a zobaczymy jak to wyglada

• Roxanne20 Debiutantka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie zdążyłam wpisać wszystkiego w wykres. Temperatury nie mierze. Opisze mniej więcej co i jak. Zawsze miesiączka przychodziła równo co 30-31 dni. Teraz spóźniła się pierwszy raz o 7 dni. Cykl zaczął się 2 grudnia. Wczoraj 5 testów pozytywnych owulacyjnych... Bóle w jajnikach. Szyjka otwarta, miekka, wysoko. Dziś rano test był pozytywny. Po kilku godzinach już kolejne testy wychodziły z jasna kreska. Czyli jakby była owulacja normalnie. Plamienia się pojawiły. Po prostu mam nadzieje, ze to owulacja. Były starania... Oby ten cykl się udał.

• marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak? To była owulacja? az ciekawa jestem.. :)

oar8yx8d9fawxkqt.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ