6 dc. Możliwa owulacja?
-
Witam Kochane. To jest drugi cykl starań o upragnione drugie dziecko. Pierwszy cykl się nie udał. Okres się spoźnił 7 dni. Cykle 30-31 dniowe. Dziś jest 6 dc. z ciekawości pierwszy raz zrobiłam test owulacyjny. O dziwo dwie kreski. Łącznie cztery testy dziś pokazały drugie kreski... Czy to jest możliwe?
-
przy 1 dziecku jak zaszłam w ciąże miałam 1 dzien w 24 dc plamienie lekkie i przy staraniach o drugie zawsze jak robiłam test to zazwyczaj 1 lub dwa dni wychodził pozytywny i nigdy w zyciu przy owulacji nie miałam zadnych plamień i krwawień a teraz 4 testy i to bardzo pozytywne i od dwoch dni lekkie ale czyste pomieszane ze sluzem krwawienie dzisiaj test wyszedł negatywny ale 4 testy byly mega pozytywne wczoraj kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej pierwszy raz tak mam
-
Jeszcze nie zdążyłam wpisać wszystkiego w wykres. Temperatury nie mierze. Opisze mniej więcej co i jak. Zawsze miesiączka przychodziła równo co 30-31 dni. Teraz spóźniła się pierwszy raz o 7 dni. Cykl zaczął się 2 grudnia. Wczoraj 5 testów pozytywnych owulacyjnych... Bóle w jajnikach. Szyjka otwarta, miekka, wysoko. Dziś rano test był pozytywny. Po kilku godzinach już kolejne testy wychodziły z jasna kreska. Czyli jakby była owulacja normalnie. Plamienia się pojawiły. Po prostu mam nadzieje, ze to owulacja. Były starania... Oby ten cykl się udał.
-