Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację 6 dc. Możliwa owulacja?
Odpowiedz

6 dc. Możliwa owulacja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Roxanne20 Debiutantka

Wysłany: 7 grudnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kochane. To jest drugi cykl starań o upragnione drugie dziecko. Pierwszy cykl się nie udał. Okres się spoźnił 7 dni. Cykle 30-31 dniowe. Dziś jest 6 dc. z ciekawości pierwszy raz zrobiłam test owulacyjny. O dziwo dwie kreski. Łącznie cztery testy dziś pokazały drugie kreski... Czy to jest możliwe?

• Roxanne20 Debiutantka

Wysłany: 7 grudnia 2015, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piaty test zrobiony. Kreski grube i mocne...

• Felicidad Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może zrób test ciążowy. Czasami testy owulacyjne wychodzą dodatnie podczas ciąży .

xnw4krnttz5ceq7m.png
  • iwmar Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 02:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jest podobnie zobacz mój wykres

• Roxanne20 Debiutantka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem drugi dzień po okresie. Raczej ciąża jeszcze wykluczona. Starania były wczoraj. Szyjka mnie zszokowała, bo jest wysoko, jak usta, miękka lekko otwarta...

• Roxanne20 Debiutantka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, masz podobnie :) Masz tak pierwszy raz?

• Roxanne20 Debiutantka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowy test owulacyjny rownież dodatni, pojawiło się plamienie. Biała wydzielina zabarwiona na jasno brązowy kolor i jasny róż, szyjka wyraźnie otwarta, miękka, wysoko, ból jak na okres. Czyżby owulacja?

• iwmar Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przy 1 dziecku jak zaszłam w ciąże miałam 1 dzien w 24 dc plamienie lekkie i przy staraniach o drugie zawsze jak robiłam test to zazwyczaj 1 lub dwa dni wychodził pozytywny i nigdy w zyciu przy owulacji nie miałam zadnych plamień i krwawień a teraz 4 testy i to bardzo pozytywne i od dwoch dni lekkie ale czyste pomieszane ze sluzem krwawienie dzisiaj test wyszedł negatywny ale 4 testy byly mega pozytywne wczoraj kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej pierwszy raz tak mam

• iwmar Koleżanka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxanne20 udostepnij swoj wykres a zobaczymy jak to wyglada

• Roxanne20 Debiutantka

Wysłany: 8 grudnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie zdążyłam wpisać wszystkiego w wykres. Temperatury nie mierze. Opisze mniej więcej co i jak. Zawsze miesiączka przychodziła równo co 30-31 dni. Teraz spóźniła się pierwszy raz o 7 dni. Cykl zaczął się 2 grudnia. Wczoraj 5 testów pozytywnych owulacyjnych... Bóle w jajnikach. Szyjka otwarta, miekka, wysoko. Dziś rano test był pozytywny. Po kilku godzinach już kolejne testy wychodziły z jasna kreska. Czyli jakby była owulacja normalnie. Plamienia się pojawiły. Po prostu mam nadzieje, ze to owulacja. Były starania... Oby ten cykl się udał.

• marie_marie22 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak? To była owulacja? az ciekawa jestem.. :)

oar8yx8d9fawxkqt.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ