X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Amh czy to dobry wynik ?
Odpowiedz

Amh czy to dobry wynik ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Queensofcups Znajoma

Wysłany: 14 listopada 2023, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/plik-EjOOHZXIDW
    Według widelec wydaje mi się że jest ok ale w porównaniu do pcos to nie jestem pewna :-) mam 31 lat

• Ewappp Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2023, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mnie AMH jest podwyższone, może być oznaką PCOS, ale to musisz pobadać też inne rzeczy, m.in. stosunek LH do FSH, testosteron, androstendion. Ale jakby nie było lepsze podwyższone niż za niskie. :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ