X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Amh czy to dobry wynik ?
Odpowiedz

Amh czy to dobry wynik ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Queensofcups Znajoma

Wysłany: 14 listopada 2023, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/plik-EjOOHZXIDW
    Według widelec wydaje mi się że jest ok ale w porównaniu do pcos to nie jestem pewna :-) mam 31 lat

• Ewappp Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2023, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mnie AMH jest podwyższone, może być oznaką PCOS, ale to musisz pobadać też inne rzeczy, m.in. stosunek LH do FSH, testosteron, androstendion. Ale jakby nie było lepsze podwyższone niż za niskie. :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ