X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Aromek 3 cykl
Odpowiedz

Aromek 3 cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Smuzka Znajoma

Wysłany: 22 listopada 2021, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zacznę może odpoczatku jak wygląda moje leczenie.
    Zacznę od tego brak owulacji, mięśniak 5 cm.
    Wyniki tarczycy dobre estrogen w normie Progesteron niski wrecz bardzo nisk8 męskie chormony w normie.
    Lecze sie od sierpnie.
    Biorę tak od 1 do 10 dc spirunol.
    2 od 8 dc Aromek 2×1
    0d 10 do 28 dc Encorton
    Codzienie wieczoren Bronocor i pabi.
    12 tys D3 witamine E ADEK Jód w tabletkach.
    Jestem teraz w 16 dc. Byłam u gina 10 dc i zero jajeczka i Endriometrium malutkie więc ten cykl idzie na stary.. I w tym cyklu brałam Aromek do 21.11 czyli do 15dc.
    I ma nie brać luteiny bo nie wiadomo czy owulacja była czy nie.
    Czy ktoś sie leczy podobniem?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ