X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Błędnie zaznaczona owulacja
Odpowiedz

Błędnie zaznaczona owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • goya1978 Nowa

Wysłany: 5 listopada 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem tu nowa i dopiero uczę się wszyskiego

• goya1978 Nowa

Wysłany: 5 listopada 2018, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czemu nie widzę całego postu...
    Chodzi o błędne zaznaczenie owulacji
    Ovufriend zaznaczył owulacje w 12dc sobota,wtedy w południe wyszedł test owlacyjny pozytywny.Ja owulacje czułam w niedzielę tj ból podbrzusza i prawego jajnika,z prawego była owu potwierdzenie u gin.Gin mówiła że owu w poniedziałek. Według mnie owu była w niedzielę 13dc. Miałyscie może takie sytuacje?
    Dziękuję za odp.
    Proszę o zerknijcie na mój wykres, coś ta temperatura mi się wydaje za niska
    https://ovufriend.pl/graph/a24edc165639b216d928212cced1d8d9

• Arashe Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovu wyznacza tylko na podstawie statystyk według tego co oznaczysz, może być inaczej. Jedyna pewność jak oznaczysz testy lub monitoring

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • goya1978 Nowa

Wysłany: 5 listopada 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test pozytywny w sobotę i zaznaczylam, ale pozytywny nie znaczy że owu już.

• EwaWobula Debiutantka

Wysłany: 5 stycznia 2019, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie mój test owulacji w ostatnim półroczu nie jest prawidłowo wyświetlany. Owulacja jest wczesna, a następnie spóźniona.((

dziś masz dobry dzień
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ