X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Błędnie zaznaczona owulacja
Odpowiedz

Błędnie zaznaczona owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • goya1978 Nowa

Wysłany: 5 listopada 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem tu nowa i dopiero uczę się wszyskiego

• goya1978 Nowa

Wysłany: 5 listopada 2018, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czemu nie widzę całego postu...
    Chodzi o błędne zaznaczenie owulacji
    Ovufriend zaznaczył owulacje w 12dc sobota,wtedy w południe wyszedł test owlacyjny pozytywny.Ja owulacje czułam w niedzielę tj ból podbrzusza i prawego jajnika,z prawego była owu potwierdzenie u gin.Gin mówiła że owu w poniedziałek. Według mnie owu była w niedzielę 13dc. Miałyscie może takie sytuacje?
    Dziękuję za odp.
    Proszę o zerknijcie na mój wykres, coś ta temperatura mi się wydaje za niska
    https://ovufriend.pl/graph/a24edc165639b216d928212cced1d8d9

• Arashe Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovu wyznacza tylko na podstawie statystyk według tego co oznaczysz, może być inaczej. Jedyna pewność jak oznaczysz testy lub monitoring

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • goya1978 Nowa

Wysłany: 5 listopada 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test pozytywny w sobotę i zaznaczylam, ale pozytywny nie znaczy że owu już.

• EwaWobula Debiutantka

Wysłany: 5 stycznia 2019, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie mój test owulacji w ostatnim półroczu nie jest prawidłowo wyświetlany. Owulacja jest wczesna, a następnie spóźniona.((

dziś masz dobry dzień
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ