X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Błędnie zaznaczona owulacja
Odpowiedz

Błędnie zaznaczona owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • goya1978 Nowa

Wysłany: 5 listopada 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem tu nowa i dopiero uczę się wszyskiego

• goya1978 Nowa

Wysłany: 5 listopada 2018, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czemu nie widzę całego postu...
    Chodzi o błędne zaznaczenie owulacji
    Ovufriend zaznaczył owulacje w 12dc sobota,wtedy w południe wyszedł test owlacyjny pozytywny.Ja owulacje czułam w niedzielę tj ból podbrzusza i prawego jajnika,z prawego była owu potwierdzenie u gin.Gin mówiła że owu w poniedziałek. Według mnie owu była w niedzielę 13dc. Miałyscie może takie sytuacje?
    Dziękuję za odp.
    Proszę o zerknijcie na mój wykres, coś ta temperatura mi się wydaje za niska
    https://ovufriend.pl/graph/a24edc165639b216d928212cced1d8d9

• Arashe Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovu wyznacza tylko na podstawie statystyk według tego co oznaczysz, może być inaczej. Jedyna pewność jak oznaczysz testy lub monitoring

l66prp8.png
    Aniołek [*] 12.04.18 - 11 tc
    pglyfv7.png
  • goya1978 Nowa

Wysłany: 5 listopada 2018, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test pozytywny w sobotę i zaznaczylam, ale pozytywny nie znaczy że owu już.

• EwaWobula Debiutantka

Wysłany: 5 stycznia 2019, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie mój test owulacji w ostatnim półroczu nie jest prawidłowo wyświetlany. Owulacja jest wczesna, a następnie spóźniona.((

dziś masz dobry dzień
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ