Ból jajnika
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiesz co ja przed wykazaniem guza byłam 4dni w szpitalu w którym wmiawiano że ciąża sama się oczyści tzn ja się oczyszczę a po 2tygodniach poszłam do swojego ginekologa który wtedy miał urlop i to on uświadomił mi że mój guz ma 8cm co więcej ciąża dalej była w jajowodzie i to nie obumarła a rozwijająca się tak że krwotok miałam na otrzewnej i odrazu skierowanie na szpital i stół a przed wykryciem guza ostatnia wizyta u gina była w kwoetniu guz na koniec września się pokazał
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:wiesz co ja przed wykazaniem guza byłam 4dni w szpitalu w którym wmiawiano że ciąża sama się oczyści tzn ja się oczyszczę a po 2tygodniach poszłam do swojego ginekologa który wtedy miał urlop i to on uświadomił mi że mój guz ma 8cm co więcej ciąża dalej była w jajowodzie i to nie obumarła a rozwijająca się tak że krwotok miałam na otrzewnej i odrazu skierowanie na szpital i stół a przed wykryciem guza ostatnia wizyta u gina była w kwoetniu guz na koniec września się pokazał
O matko! Dlatego ostatnio byłam u 2 ginów na usg, ze strachu! I tak każdy co innego powiedział, ale na szczęście nikt nie stwierdził zagrożenia życia.
-
nick nieaktualnydemi_01 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was miała mocny ból/kłucie jajnika od pierwszego dnia cyklu?
Już drugi cykl taki mam, muszę brać ibuprofen bo nie mogę spać. Ciekawa jestem co może się dziać w moim organiźmie.
Może stan zapalny.. idź do kogoś zupełnie nowego i powiedz co jest żeby się nie sugerował poprzednim badaniem... myślę, ze badań jest wiele, ale lekarz też musi umieć zinterpretować wyniki... -