Ból jajników po owulacji
-
Hej dziewczyny.
Jestem po pierwszym cyklu z CLO dzisiaj mija 16dc po owulacji. Wczoraj miałam dostać @ ale nie przyszła. Okropnie bolą mnie jajniki na przemian za chwilę cały brzuch jakby mi ktoś od środka ściskał i wydęło mnie że ledwo zamieściłam się w spodnie. Robiłam wczoraj test ale jest jedna wielka krecha..
Przy miesiączkach nigdy nie bolał mnie brzuch..
Może macie jakieś pomysły co to może się dziać? Może to @ nadchodzi i tak boli po CLO?Karola -
Multiwitamina wrote:Mi mój ginekolog kiedyś mruknął że mogę mieć obfity i bolesny okres po clo.
Ja jak do tej pory o dziwo przechodzę o wiele łagodniej niż kiedyś. Nawet ten teraz po biohemicznej nie jest jakiś bardzo bolesny.
Multiwitamina zazdroszczę. Jestem po pierwszym cyklu z clo i myślałam, że zejdę dziś w nocy. Ból nie do zniesienia, aż boję się następnego. Ze skutków ubocznych to jeszcze problemy z widzeniem i uderzenia gorąca.
Mam nadzieję, że po tym będę miała problem do przyszłego roku z głowy
Nam wszystkim z resztą życzę tego samegoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 21:50
Luty 2017 spermiogram 3 mln
Kwiecień usunięcie żylaków powrózka
10.06.2017 sonohsg -jajowody niedrożne
13.06.2017 hydrotubacja
13.11.2017 hsg jajowody drożne
-
Karola a testowałaś? Ja powtarzałam wczoraj, 16dpo, a wieczorem zaczęłam plamić, tylko test zmarnowałam. Jajniki pobolewały już od kilku dni ale nie jakoś bardziej niż zwykle przed @Luty 2017 spermiogram 3 mln
13.06.2017 hydrotubacja
-
Ja też brałam po jeden przez 5 dni. W tym cyklu tak samo mam mieć
Dziewczyny a brałyście coś wiecej poza clo? Ja w pierwszym cyklu miałam tylko clo, teraz mam mieć ovitrelle ale zastanawiam się czy nie powinnam brać jeszcze luteiny bądź innej postaci progesteronu.Luty 2017 spermiogram 3 mln
13.06.2017 hydrotubacja
-
Mi właśnie nie zawsze pękają, w minionym cyklu z clo owulacje miałam 20/21 dzień liczę, że teraz pójdzie szybciej. Też biorę żelazo, coś podobie Miovarian z d3. O luteinie nie słyszałam na pęknięcie ale chyba teraz włączę jak już będę wiedziała, że jestem po owu. Podbytam gina za tydzień na wizycie co on o tym sądzi.
Clo zaczynam w niedzielę więc będziemy na podobnym etapie, mi jeszcze ani razu się nie udało. Ostatnio zastanawiałam sie jakie to uczucie tak samej z siebie przypomnieć sobie o spóźniającej się @ i zobaczyć II na teście bez analizowania i leków.
Oby wiosna była nam przychylnaLuty 2017 spermiogram 3 mln
13.06.2017 hydrotubacja
-
Nie, nie nie na własną rękę. Zapytam najpierw gina co i jak i kiedy jakby coś go włączyć. Na pęknięcie mam mieć ovitrelleLuty 2017 spermiogram 3 mln
13.06.2017 hydrotubacja
-