Ból piersi w czasie owulacji
-
Ja mam zawsze w te dni nabrzmiałe i obolałe piersi i niestety również inne nieprzyjemne objawy, ale na pytanie czy jest to dobry objaw to Ci nie odpowiem, bo sama szukam odpowiedzi05.01.2018 Aniołek 7t5d [*]
21.01.2019 Aniołek 9t6d [*] PJP
14.06.2019 Aniołek 8t [*] PJP
Obniżone białko Z -
nick nieaktualny
-
Ja nigdy nie odczuwałam bolu piersi w pierwszej fazie cyklu. Bóle mialam tylko w drugiej fazie, przed okresem. Nigdy wczesniej nie było takiej sytuacji az do tego teraz... Juz od 9go dnia az do dzis (15 dzien) mam obrzmiale i wrazliwe piersi. Cykle mam dlugie więc owulacji spodziewam się dopiero za jakies 3 dni. Włączyłam do diety inofolic i zastanawiam się czy to możliwe że on coś pobudzil w moim cyklu do dzialania... Wczesniej mialam podejrzenie cykli bezowulacyjnych ze wzg na zaburzenia hormonalne.
Dlatego tez będę wdzieczna za informację czy odczuwacie takie dolegliwości. Troszke zaczynam się martiwc czy znow moje hormony nie zaczely zyc własnym zyciem.[2019] 5.02. II kreski 💕 9.10. (39+3) córeczka 💕
[2020] 29.10. II kreski niespodzianki 🙈
-
Całkiem normalny objaw. Wynik skoku progesteronu. Spadający może (ale nie musi) tuż przed @ powodować że piersi są bardziej "zwiotczałe" takie puste.
Ale z drugiej strony progesteron który bardzo szybko i nieprawidłowo spada (niedomoga lutealna) może powodować objawy podobne do ciążowych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 11:52
Kaga lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -