X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Bolesna owulacja
Odpowiedz

Bolesna owulacja

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kiti Ekspertka

Wysłany: 17 października 2022, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miesiąc w miesiąc koło 12 dnia cyklu mam silny ból z jednej strony. Wychodzi na to, ze jest to ból owulacyjny. Nie stosuje żadnej antykoncepcji. Czy ból oznacza ze w tym momencie mam dokładnie owulacje? Czy ten ból pomoże mi wskazać najbardziej płodny moment w moim cyklu?

👩🏽👨🏼‍🦲34 35

👶30.06.2023

Choroba Gravesa-Basedowa

27.05.2024 - ⏸️ beta 112,48 11dpo
    29.05.2024 - beta 379,94
    05.06.2024 - pierwsza wizyta
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ