Brak skoku temperatury
-
Byłam 15 dc na nitoringu owulacji. Miałam oecherzyk dominujący 25 mm. Lekarz stwierdził że owulacja piwinna nastąpić 15/16 dc. Dzi$ jest 18 dc i jakoś nam niską temperaturę. Obawiam się że coś mogło zakłócić owulację. Czy któraś z was też tak miała?An1
-
Ale tempka spada i potem wzrasta czy w ogóle? Bo u mnie 12 do 15 dc jest niska, potem odrobine wzrasta przy 16 i wybija 17-18
-
Moja temperatura przed 15 dc pokazywała spadek potem po owu lekko zaczęła się podnosić( ale nie na tyle żeby mi ovufriend wyznaczyło dzień ovu).Dzisiaj jest 19 dc a podczas vadania szyjki zauważyłam że śluzu jest już mało i jest lekko zabarwiony krwią( wkładka czysta) To jest mój pierwszy cykl po odstawieniu duphastonu i boję się że coś mogło zakłócić owulację albo nadal mam niedobór progesteronuAn1
-
An1 masz bardzo dziwny wykres, poprzeglądaj sobie inne wykresy forumowiczek.
Zazwyczaj są dwie fazy temperatur, gdzie po środku wypada spadek a potem wzrost i temperatura utrzymuje się wyższa niż w pierwszej fazie. Twoja temperatura skacze ciągle więc ciężko mi coś powiedzieć, musisz monitorować i dopytać lekarza. -
Dziewczyny pomocy dzis znowu obidzilam sie o 3:30 na siku i mialam temperature 36.1 i zasnelam i teraz wstalam i zrobilam 36.9 a wczoraj poszlam spac o 23 czyli po 4 godzinach spania mialam 36.1 a od 3 :30 czyli pp 5 godzianach spania mam 36.9 ktora temperature brac pod uwage? Mozliwe zebym miala w 10 i 11 dc spadek temepraury?9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -