X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Brevactid 5000
Odpowiedz

Brevactid 5000

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • milutka30 Nowa

Wysłany: 18 marca 2018, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie wszystkie staraczki :) Mam pytanie odnośnie zastrzyków Brevactid. Wczoraj w aptece w Niemczech zakupiłam dwa i na opakowaniu jest napisane, że podanie następuje domięśniowo ale mam pewne wątpliwości. Czy któraś z Was może je stosowała? Wcześniej brałam Ovitrelle i podanie było podskórne (w brzuch) niestety na mnie nie zadziałał.

• Karola__ Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja siostra miała w Niemczech Brevactid i mówi,że ten zastrzyk podaje się domięsniowo w pośladek. Albo w dół brzucha ale w brzuch ciężko trafić w mięsień. :)

Karola
  • milutka30 Nowa

Wysłany: 19 marca 2018, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Karola za odpowiedź. Teraz będę spokojniejsza. Mój lekarz nie zna niemieckiego i zdaje się na to co ja mu przekażę ;)

• Karola__ Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2018, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak boisz się sama to możesz iść e danym dniu do położnej bądź lekarza i Ci zrobi zastrzyk. :(

Karola
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ