X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Była czy nie?
Odpowiedz

Była czy nie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kofeinka Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem głupia... wrrr... znów zrobiłam test owulacyjny... druga kreseczka słabo widoczna, wczoraj były obie takie same... czy to, że jest dziś blada oznacza, że owulacja się odbyła..? jak to jest? bo nie wiem?
    OvuFriend nie wykrył jeszcze owulacji.
    Proszę o pomoc

wac4wpq.png
    4791b234bfe23548b1b3609c7dad346b.png

• vanessa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy owulacyjne NIE wykrywaja owulacji tylko pik LH który wzrasta przed owulacja ale to że wzrasta nie świadczy o tym czy pęcherzyk pękł i doszło do owulacji.
    OF nie jest programem do wykrywania owulacji bo to jest nie mozliwe bez monitorowania owulacji. W tym programie nie ma nawet opcji najważniejszej (czyli szczytu sluzu) w interpretacji cyklu i wyznaczaniu najbardziej płodnych dni.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • Shibuya Autorytet

Wysłany: 26 marca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie miałam wcale pozytywnego testu owulacyjnego a fasolka jest :)

km5s8ribzosjb8kh.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ