X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Była owu?
Odpowiedz

Była owu?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co sądzicie o moim wykresie? Była owulacja? biorę dupka na torbiel, ale podobno nie hamuje owulacji do dawki 30mg a ja biorę 20mg. Nie wiem co mam myśleć :(

80d3cc6b6986cf27d886eaf8391400ff.png

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Myszka-Minnie Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mialam bardzo niskie temperatury w poprzednim cyklu i na to wychodzilo,ze nie mialam owulacji, a na wykresie to bylo zaznaczone.

f2wl9vvj16detq98.png

w57vlbetiy8u8flo.png
  • Lolusia Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powidzcie mi o co chodzi w tym moim wykresie skoro wyznaczyło mi ovu tak wczesnie??

:)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ