Była owulacja czy nie ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Czerwony Kapturek wrote:Aha moze poprostu ja zle to zrozumialam ze zawsze mammierzyc o tej samej porze a przy moim trybie pracy nie jest to mozliwe:/ czyli co mam mierzyc zawsze po obudzeniu sie?
Tak zaraz po obudzeniu ALE to musi być w dalszym ciągu stała godzina. Nie możesz jednego dnia mierzyć o 6, a drugiego o 9 tylko dlatego, że dłużej spałaśIzaczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam, tak sie zastanawiam, mam okres srednio co 2 miesiace, bylam u ginekologa w 29dc i na USG nie bylo widac dominujacego pecherzyka. Potem jednak ovufriend zaznaczylo mi owulacje na 46dc. Meczy mnie pytanie, czy mozliwe by faktycznie doszlo do owulacji i pecherzyk urusl, skoro na wczesniejszym badaniu zaden nie byl dominujacy?
-
Agis wrote:Dziewczyny a co sadzicie o moim cyklu? Testy ovu i objawy świadczyły by ze była owulacja... tylko ta tempka dziwna ..niby idzie w gore ale bardzo powoli..boję się ze jutro znowu spadnie
Dziś piękny skok -
Agis wrote:Dziewczyny a co sadzicie o moim cyklu? Testy ovu i objawy świadczyły by ze była owulacja... tylko ta tempka dziwna ..niby idzie w gore ale bardzo powoli..boję się ze jutro znowu spadnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 10:57
-
Hej dziewczyny,
może któraś z was będzie wiedziała, czy to ma sens. W zeszłym tygodniu moja ginekolog wyznaczyła mi termin owulacji na między 13-tym a 15-tym lutego, Dziś idę na usg transvaginalne. Czy lekarz będzie mógł na 100% stwierdzić czy owulacja była czy nie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 08:59
-
Monique wrote:Hej dziewczyny,
może któraś z was będzie wiedziała, czy to ma sens. W zeszłym tygodniu moja ginekolog wyznaczyła mi termin owulacji na między 13-tym a 15-tym lutego, Dziś idę na usg transvaginalne. Czy lekarz będzie mógł na 100% stwierdzić czy owulacja była czy nie ? -
nick nieaktualnyWitajcie, jestem tu nowa i nie wiem co i jak i gdzie z tym forum. Nigdzie nie widziałam postów na temat chorób hormonalnych - mam niedoczynność tarczycy, hiperinsulinizm i być może zespół policystycznych jajników. Chciałbym się dowiedzieć więcej od Was na temat tych chorób, jak się leczyć, jak schudnąć etc. Pomożecie?
-
JeanneZ wrote:Witajcie, jestem tu nowa i nie wiem co i jak i gdzie z tym forum. Nigdzie nie widziałam postów na temat chorób hormonalnych - mam niedoczynność tarczycy, hiperinsulinizm i być może zespół policystycznych jajników. Chciałbym się dowiedzieć więcej od Was na temat tych chorób, jak się leczyć, jak schudnąć etc. Pomożecie?
-