Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Była owy czy nie była?
Odpowiedz

Była owy czy nie była?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2017, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 18:05

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2017, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Of wyznacza owulację po 3 wyższych temperaturach

• Szyszunia 89 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co myślicie u mnie.... była owu ? :( raczej chyba nie...

atdc3e5eldv1f00y.png

1o4u43asxvsm0aw6.png

• uklenka Debiutantka

Wysłany: 7 grudnia 2017, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) my dopiero zaczynamy starania. To jest mój drugi cykl po odstawieniu tabletek. W pierwszym jeszcze powiedzmy, żeśmy uważali, chociaż zdarzyły się przytulanki bez zabezpieczenia. No w każdym razie nic nie wyszło :) w tym cyklu idziemy na całość. Moje pytanie do Was jest takie, czy według mojego wykresu któraś z Was może stwierdzić, że owulacja już mogła wystąpić czy może jeszcze przede mną. Robiłam testy owulacyjne, ale wszystkie byly negatywne. Chyba na dwóch wyszły takie blade kreski, ledwo widoczne. Jednak z ulotki wynika, że wtedy test jest negatywny. Jakieś rady prócz uzbrojenia się w cierpliwość?
    Pozdrawiam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2017, 15:31

X/2017- pierwszy cykl po odstawieniu pigułek
    relg3e5ea27njskv.png

IX/2020 - znaczymy starania o drugą latorośl 🤞😁
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2017, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uklenka, śluz płodny jest, temp idzie w górę, a to są dobre znaki. Owulacja mogła być wczoraj, może być dzisiaj, nikt Ci tego na pewno nie powie :). Trzeba zaczynać działać regularnie zaraz po @, nie ma co próbować mierzyć dokładnie w owulację i stresować się robieniem testów owu, bo nawet ich pozytywny wynik nie świadczy o tym, że owulacja na pewno będzie.

• uklenka Debiutantka

Wysłany: 7 grudnia 2017, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malami91, dziekuję za odpowiedź :) masz rację, w kolejnym cyklu się poprawię i od @ zacznę :)

X/2017- pierwszy cykl po odstawieniu pigułek
    relg3e5ea27njskv.png

IX/2020 - znaczymy starania o drugą latorośl 🤞😁
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ