X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację co myslicie na temat mojego wykresu temperatura a owulacja????
Odpowiedz

co myslicie na temat mojego wykresu temperatura a owulacja????

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ac53f7ad4516a52052eb37079f0749b.png

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • malu Przyjaciółka

Wysłany: 17 marca 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZEŚĆ, dziewczyny! Myślicie, że owulacja u mnie wystąpiła? Jak długo można na nią czekać? Jestem już podłamana ;-(

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 17 marca 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 18:57

• malu Przyjaciółka

Wysłany: 17 marca 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia, cykle mam nieregularne 30-41 dni, ale ostatni tak długi cykl był jak zaszłam w ciążę z synkiem.

• vanessa Autorytet

Wysłany: 20 marca 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    No ale ten pozytywny wynik testu jest ciekawy :/
    Pozytywny wynik testu owulacyjnego nie świadczy że do niej dojdzie/doszło. Testy owulacyjne wykrywają pik LH który wzrasta PRZED owulacją ale to NIE znaczy że jeżeli pik LH wzrasta to owulacja następuje.

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ