Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na owulację › co się ze mną dzieje?? :(
Odpowiedz

co się ze mną dzieje?? :(

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • ellabella Koleżanka

Wysłany: 3 grudnia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, czy wiecie w jakiś sposób metfornina wpływa na regulace okresu? Biorę od początku cyklu, mam wzdecie i brzuchjak piłkę, większy apetyt na slodycze. I moje cykle bez leczenia trwały około 35 dni a dzisiaj z lekiem idzie 31 dzień cyklu. Biorę również bromergon na prolaktyne. Robiłam 2 trsty ciążowe w 2 różnych dniach popołudniu negatywne. często bywam zmęczona, mam czasami bóle w dole brzucha i od czasu kiedy pojawił się śluz plodny do teraz mam lekko wrażliwe sutki, często stojące. Czy to leki?

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 3 grudnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytaj ulotki. Ale bromergon raczej tak nie robi.

M&M
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ